Judecătorul stan Mustață, suspendat de CSM

| 08 mai, 2014

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât în şedinţa de joi suspendarea judecătorului Stan Mustaţă de la Curtea de Apel Bucureşti, arestat pentru trafic de influență.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât în şedinţa de joi suspendarea judecătorului Stan Mustaţă de la Curtea de Apel Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit definitiv ca acesta să rămână în arest preventiv, fiind cercetat de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă.

Conform unui comunicat de presă al CSM remis Agerpres, solicitarea de suspendare a fost prezentată Secţiei pentru judecători a CSM de Secţia de combatere a corupţiei din Direcţia Naţională Anticorupţie.

Judecătorul Stan Mustaţă şi grefiera Mariana Curea de la Curtea de Apel Bucureşti rămân în arest preventiv după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie le-a respins joi contestaţiile. Decizia este definitivă.

Cei doi au fost arestaţi preventiv pe 30 aprilie, fiind acuzaţi de trafic de influenţă, după ce au cerut bani, în mai multe rânduri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da soluţii favorabile acestora, printre cei vizaţi fiind şi Mihai Stoica, pentru a-i anula acestuia condamnarea primită în dosarul transferurilor din fotbal, însă acesta a refuzat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ