Dan Voiculescu: Solicit anchetarea DNA pentru constituire de grup infractional organizat

| 30 apr, 2014

Dan Voiculescu a depus miercuri la Parchetul General o sesizare prin care solicită 'anchetarea DNA pentru constituire de grup infracţional organizat', scrie politicianul pe blogul său.

Dan Voiculescu consideră că DNA 'a mizat pe amploarea scandalului mediatic' în raport cu numele său atunci când a decis să acţioneze împotriva celor doi judecători repartizaţi în cazul 'Telepatia'.

'E impresionant modul în care DNA ştie să îşi aleagă momentele, precum şi modul în care reuşeşte să creeze un spectacol din obiectul muncii, de altminteri menit să se desfăşoare discret. Există totuşi o premieră care mă face să mă simt special pentru această instituţie şi pentru 'coordonatorul din umbră': insolitul felului în care au decis să acţioneze împotriva celor doi judecători (n.r. - Stan Mustaţă şi Viorica Dinu) repartizaţi în cazul Telepatia, atât pe fond, cât şi la apel, mizând pe amploarea scandalului mediatic în raport cu numele Voiculescu. O 'operă' demnă de un departament de marketing competent', scrie Voiculescu miercuri pe blogul său în postarea intitulată 'Cronica unui spectacol bine regizat'.

El precizează că a depus miercuri la Parchetul General sesizarea prin care solicită 'anchetarea DNA pentru constituire de grup infracţional organizat'.

'Cum nu cred în coincidenţe, consider că ridicarea judecătorului Mustaţa exact la termenul dosarului Telepatia a avut ca scop alăturarea numelui meu de acuzaţiile aduse acestuia. În caz contrar, de ce ar fi existat sincronizarea aceasta perfectă? Aceste acuzaţii ar fi stat în picioare, la fel de bine, şi cu o zi înainte sau după termen. De altfel, aşa cum reiese din comunicatul DNA, infracţiunile la care fac referire procurorii în cazul Mustaţă nu au absolut nicio legătură cu persoana mea', a adăugat Voiculescu.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat marţi reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului Stan Mustaţă, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, urmărit penal de DNA alături de alte cinci persoane.

Judecătoarea Viorica Dinu, care urma să judece procesul 'Telepatia', a fost acuzată în urmă cu un an şi jumătate că a luat mită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mai, 2014
ronny
voiculescu impotriva coruptiei dna
o atitudine de dorit! voiculescu este un om cu foarta multa experienta de viata si stie foarte bine ce face. era si timpul sa solicite cineva o masura impotriva coruptiei din romania
30 apr, 2014
Liviu
Trebuia sa facă cineva si acest lucru DNA se credea invincibil...
30 apr, 2014
PEDAGOGUL
Voiculescu este nevinovat
Voiculescu este indreptatit sa aibe aceasta solicitare.
30 apr, 2014
Mihu
.
O masura ce se impunea. Sper ca macar procurorul general sa nu fie corupt de Basescu si macar acesta sa faca dreptate odata in acest caz.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ