Dan Voiculescu cere Parchetului General să ancheteze DNA

| 29 apr, 2014

Dan Voiculescu a sesizat procurorul general al României şi Ministerul Justiţiei cu privire la începerea urmăririi penale a judecătorului Stan Mustaţă pentru fapte de corupţie, cerând anchetarea DNA cu privire la aceasta decizie a procurorilor.

"Am trimis prin domnul profesor Mateuţ (avocatul Gheorghe Mateuţ, n.r.) o sesizare la Parchetul General în care l-am rugat pe domnul procuror general, dacă consideră că e cazul, să facă o anchetă la DNA", a precizat Dan Voiculescu.

Liderul PC a adăugat că, din punctul său de vedere, este necesară o anchetă la DNA pentru că nimeni nu este mai presus de lege. "Acest DNA nu e deasupra legii, acest DNA nu e Dumnezeu pe Pământ, e o instituţie a statului plătită din banii noştri, care trebuie să dea şi ea socoteală dacă face lucruri ilegale".

Dan Voiculescu a spus că se va adresa şi Parlamentului în acelaşi caz, dacă se va considera că ancheta solicitată Parchetului nu este necesară.

Judecătorul Stan Mustaţă de la Curtea de Apel Bucureşti este unul din cei doi membri ai completului care judecă apelul făcut în dosarul ICA, în care Dan Voiculescu este acuzat ca a participat la devalizarea Institutului de Cercetări Alimentare, faptă pentru care a fost condamnat în prima instanţă la 5 ani de închisoare cu executare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ