Dan Voiculescu: Nu îl cunosc pe judecătorul Stan Mustaţă. DNA a încercat o presiune asupra acestuia

| 29 apr, 2014

Presedintele onorific al PC, Dan Voiculescu, a comentat aducerea judecatorului Stan Mustata la DNA.

Iata principalele declaratii:

 

Din 2007 cand am sesizat atitudinea paguboasa pentru romani si Romani s-a format o comisie parlamentara care l-a suspendat. Ala a fost momentul cand s-a declansat o lupta pe viata si pe moarte cu subsembatul. A avut multi adversari, pe unii i-a invins, i-a desfiintat. Cu mine i-a fost greu.

Aceasta lupta a angrenat oameni care nu au nicio vina, precum profesorul Mencinicopschi. Mai nou vad ca judecatorii care sunt implicati in dosarul meu nu stiu cum sa fuga de el. Daca nu reusesc sa fuga de el, sunt prinsi in coincidente care nu se justifica. Judecatoarea Viorica Dinu a fost acuzata ca a luat mita acum un an si jumatate. Un an si jumatate a stat dosarul la DNA si a fost scos cand a fost nevoie, cand judeca dosarul Dan Voiculescu.

Azi dimineata, cu un mandat de aducere, judecatorul Mustata, a fost luat si dus la DNA. Se presupune ca s-a intamplat ceva in ultimele ore sa fie adus cu mandat la DNA.

Nu-l cunosc pe judecatorul Mustata, nu am prieteni care au legaturi cu Mustata.

Am trimis la Parchetul General o solicitare sa faca o ancheta la DNA. DNA nu e Dumnezeu pe pamant. Ancheta sa fie facuta pe trei directie: cine a hotarat aducerea lui Mustata la DNA, exista vreun santaj la adesa judecatorului, care a fost motivul pentru care s-a decis televizarea lui Stan Mustata.

Lupta mea politica imi afecteaza familia si colaboratorii.

Daca DNA face santaj asupra judecatorilor atunci e cel mai mare atac la adresa justitiei.

Cred ca e de datoria Procurului General daca cei care au decis anchetarea lui Mustata sunt un grup infractional.

DNA a incercat o presiune asupra Stan Mustata.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 2014
PEDAGOGUL
LA PUSCARIE CU MAFIOTUL BASESCU
Piratul turnator comunist Basescu este cel mai mare hot din tara asta. Banii pe care ii are i-a facut exclusiv prin furt. Banii din conturile securitatii, banii din flota, adica banii obtinuti prin munca romanilor, banii astia i-a transferat pur si simplu in conturile lui personale. Voiculescu nu are nici o legatura cu acuzatiile care i se aduc.
29 apr, 2014
pixel
jos basescu
jos cu basescu, acest presedinte nerusinat care si-a batut joc de tara noastra si care are impresia ca va sta la cotroceni si va controla institutiile care il vaneaza la infinit. maaare surprza o sa aiba el cand isi va termina mandatul. basescule, vei infunda puscaria!
29 apr, 2014
rozental
basescule ai sa mori betivanule
o presiune pusa pe magistrati ca sa dea o decizie finala pe placul lui a betivanului de la cotroceni este penibil ceea ce se intampla in acesta tara condusa despotic de acest matelot imputit.
29 apr, 2014
pacepa
marinarul jegos
basescu face presiuni de frica de inchisoare el limpede ca are o teama de a fi inchis pentru furturile pe care le-a facut pana acum el si camarila sa de hoti corupti si betivani
29 apr, 2014
jenescu sergiu
.
Foarte bine face Voiculescu! Trebuie sesizate organele capabile sa conduca o investigatie in cadrul DNA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ