Procesul lui Dan Voiculescu, amânat pentru 13 mai după ce judecătorul Stan Mustaţă a fost ridicat de DNA

| 29 apr, 2014

Procesul lui Dan Voiculescu a fost amânat pentru data de 13 mai, dupa ce Stan Mustata, unul dintre cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, chiar inaintea unui nou termen in dosarul ICA, scrie hotnews.ro.

Judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurori de luare de mita, iar Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a magistratului.

Surse judiciare au declarat pentru Hotnews.ro ca ridicarea lui Stan Mustata de catre procurori cu mandat are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul Meme Stoica.

Stan Mustata a declarat, marti la pranz, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca oricum, la termenul de marti, ar fi amanat pronuntarea pe cateva exceptii din dosar, in conditiile in care celalalt judecator din complet era, marti, in concediu.

Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, pentru o frauda de 60 de milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 apr, 2014
Liviu
Acest dosar nu este decât o marsavie politica, Băsescu încearcă sa se răzbune pe Voiculescu pentru ca el a initiat comisia de suspendarea a președintelui.
30 apr, 2014
Librarul
nici o problema
toata tevatura asta cu basescu si judecatorul asta nu are nici o legatura cu voiculescu. procesul lui va continua si sa speram ca pe 13 mai se va inchide o data. e clar ca nu au de ce sa il condamne, asa ca mai bine inchid odata dosarul si se ocupa de lucruri mai importante
30 apr, 2014
pacepa
base la jilava cu tine
mai este vreun secret ca basescu se ascunde in spatele acestor arestari subite si ilegale???????????????????
30 apr, 2014
Liviu
Toată lumea știe ce face Băsescu doar ca are toate instituțiile sub control...
30 apr, 2014
Mihu
.
Daca Voiculescu nu il demitea atunci de mult pe Base, probabil ca acum nu era niciun tambalau, dar asa am aflat si noi ce presedinte corupt si nenorocit avem.
30 apr, 2014
pixel
dosar mincinos
procesul asta va fi amanat de multe ori, avand in vedere ca probele lipsesc cu desavarsire dar minciunile se regasesc din plin

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ