Profesor la Facultatea de Medicină Oradea, prins cu mită de la studenţi

| 26 iun, 2014

Medicul Adrian Constantin Romanul, profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Oradea, a fost prins joi dimineaţă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor în timp ce primea mită de la două studente.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, flagrantul a fost realizat la cabinetul medical din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea unde Adrian Constantin Romanul îşi desfăşoară activitatea în calitate de medic la Secţia Oro-Maxilo-Facială, Compartimentul ORL.

Banii au fost primiţi de medic de la două studente pentru ca acesta să le faciliteze promovarea examenelor la disciplinele la care este titular, în calitate de profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Oradea.

Cu prilejul percheziţiei realizate au fost identificate şi ridicate importante sume de bani şi documente.

Ancheta a fost realizată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IPJ Bihor - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ