Hotnews caută răul în carul cu fân

| 10 iul, 2014

Hotnews. Șoc și groază pentru toți mâncătorii de miere, anunță astăzi mâncătorii de rahat din subordinea lui Tăpălagă. Oamenii s-au spetit, s-au chinuit, au comparat prețuri, date statistice, și au reușit să dea o conotație negativă unei știri pozitive, iar pentru acest efort ar trebui sincer admirați.

Inflaţia în România. Potrivit INS, inflația a atins o nouă valoare minimă record, de doar 0,66%! Mai mult, prețurile au scăzut în iunie cu 0,3% față de luna mai, pe fondul ieftinirii alimentelor cu 0,7% și a tarifelor la servicii cu 0,2%. Cum veștile erau prea bune, iar cei de la Hotnews nu puteau publica ceva pozitiv pentru Guvernul Ponta, au identificat găselnița: mierea s-a scumpit cu 1%.

Această scumpire are un asemenea impact încât o acoperă pe cea referitoare la scăderea tuturor celorlalte prețuri și este menționată încă din titlu. Săracii consumatori de miere, cum vor plăti ei cu câțiva bani în plus pentru un borcan. Dar idioțenia nu se oprește aici! Pentru că simpla prezentare a unor date statistice nu era suficientă, autorul articolului scrie despre „prima inflație confirmată din istorie”, cea din vremea lui Burebista, când au fost tăiate viile.

Citeşte şi: În logica lui Dan Tăpălagă, preşedintele României este deja Elena Udrea

Ar fi fost inteligent dacă autorul ar fi făcut o legătură între daci și scumpirea mierii, dar probabil nu știe că strămoșii noștri erau mari amatori de mied. Cum ar fi sunat titlul următor „Dacă dacii ar fi trăit azi, și-ar fi pus mâinile în cap. Miedul se scumpește!”. Frumos, nu?

Astfel de articole ne arată cât de aservită este presa și totodată repezintă motivul pentru care este aservită. Vorbim de un cerc vicios. Multe publicații și chiar televiziuni nu produc suficient de mult încât să se susțină și își vând bunăvoința celor interesați. Acest lucru duce la o presă partizană și lipsită de calitate. Fiind lipsită de calitate, nu este gustată de un public numeros. Lipsa publicului face ca încasările să fie mici și așa o luăm de la capăt.

Citeşte şi: Dan Tăpălagă, împotriva celor care gândesc altfel decât el

Aservită, aservită, dar totuși, să transformi o veste pozitivă, într-o bătaie de joc, e prea mult.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 2014
Victor Conta
Obiectiv.info este tot în ograda lui Sebastian Ghiță, pe modelul site-urilor „pui” nășite de Dan Voiculescu. Când vrei să ataci pe cineva, „pac la gazetă!” – la gazeta electronică, desigur – după care, mimând independența, instrumentele media mai mari din trust preiau o „știre”.
Pe Obiectiv.info scriu mai mulți angajați ai România TV, printre care și Eugen Chelemen (foto), Redactor-șef al postului de știri al lui Ghiță. Totodată, pe site-ul romaniatv.net veți găsi numeroase știri preluate de pe Obiectiv.info, precum și cross-uri.
„Creierul” site-ului Obiectiv.info este Dan Sultănescu, analist politic, Director executiv al Fundatiei Multimedia pentru Democratie Locala (!), strateg și amic al premierului PSD Victor Ponta și, desigur, bun prieten al lui Sebastian Ghiță.
preluare Reporter Virtual
11 iul, 2014
Dac Sultanescu
prin sesizarea DNA facuta de Corpul de Control al lui Ponta,se pare ca Nastase Patrucase,va avea mici probleme....
ma refer la contractele incheiate de el si prelungite de ceilalti..
cauza probabila: Exceptionalul Doctor in Drept,Adrian Nastase Patrucase a dezvaluit,pe surse,date despre lucrarea de doctorat a lui Ponta..
evident,opereaza prezumtia de nevinovatie...ca la fiecare puscarias in parte,din sistemul penitenciar...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ