Sârbu: Băsescu tremură când intră în birou. Consilierii îl reanimă cu diverse tării

| 16 apr, 2014

Ilie Sărbu a comentat ironic afirmaţiile lui Traian Băsescu despre o eventuală cădere nervoasă a permierului Victor Ponta. El a spus că Băsescu tremură când intră în birou şi că ar trebui să meargă la medic.

„S-a referit la premier că a avut o cădere nervoasă. Dânsul când tremură dimineaţa când intră în birou, de abia-l ţin consilierii şi-l reanimă cu diverse tării, el n-ar trebui să meargă la medic? Cred că şi el ar trebui să meargă la medic, mi se pare firesc. Dacă tot vorbim de cei care au căderi, unii le au în alcool”, a declarat Ilie Sârbu, potrivit RomâniaTv.net.

Marţi, Traian Băsescu a vorbit despre Victor Ponta, dar şi despre Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, despre care a spus că ar trebui cercetat pentru retrocedări ilegale de terenuri din judeţul Timiş.

"O haită de parlamentari în funcţie cu un premier care n-are nimic în comun cu responsabilitatea funcţiei pun sub semnul întrebării şi fac un spectacol mediatic pe măsura neputinţei lor şi a incapacităţii lor de a guverna ţara, dintr-o afacere privată în condiţiile în care zeci, sute de mii de hectare de teren ale statului sunt deţinute sau exploatate într-o formă sau alta de tot soiul de baroni ai PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 apr, 2014
Tata socru-n calduri
Tupeu caracteristc...
Stie o tara intreaga cum si-au facut averile milionarii nostrii de doua parale!! D'alde voiculescu, patriciu, vantu...etc. Au furat statul si pe Romani mana-n mana cu clasa politica corupta care le-a facut legi sa-i scape de puscarie si sa-i apere pe ei...Ei si loazele lor putrezi de bogati...Noi Romanii de rand saraci lipiti si sa le platim furaciunile lor!!!! Cum vrea ponta si voiculescu care si-au croit parlament dupa chipul si asemanarea lor!!!
Toate averile confiscate si bagati la puscarie de la 20 de ani in sus la cat rau au facut astia si altii ca ei acestei tari si Romanilor!!!
Nu 3-5 ani ca la niste gainari. Astia au distrus economia si au facut genocid cu poporul Roman!
De ce l-am impuscat pe Ceausescu???????????




Nu-mi place politica dar de la distanta se vede ca Basescu e un om puternic care a deranjat cam toti mafiotii din psd si celelalte partide.
USL-ul a lucrat in stil mafiot si de data aceasta, si ne-a ingreunat economia cu masurile lor disperate de a pune mana pe putere cu orice pret, total nedemocratic.
Ponta e mai mult decat penibil cand sta cu pieptul in fata dupa un plagiat atat de rusinos, cu fata intunecata de vina, lipsit de demnitate, si si-a pierdut cu desavarsire credibilitatea pe care i-am atribuit-o din oficiu.
Nu vreau ca Basescu sa fie inlocuit cu maimutoiul fara personalitate numit Antonescu, pare un om sters, ochii albastrii si freza intr-oparte.. are stofa de flacau in nici un caz nu de presedinte de stat. E prea rigid si limitat, nu are personalitatea dezvoltata, mi-e rusine cu un astfel de presedinte.
Cu 2 televiziuni intregi de atac antibasescu (realitatea si antenele) e normal ca lumea sa fie cuprinsa de ura starnita artificial de USL. Baronii PSD sunt extrem de flamanzi si disperati in a face afaceri cu statul, le-au scazut burtile cat timp au stat pe bara si vor sa-si salveze detinuti incarcerati de coruptie.
Nu vor schimba cota TVA de la 24% la 19% ceea ce inseamna ca masura de m

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ