Firea: Mă aştept ca Băsescu să facă dezvăluiri şi despre fiul meu de 1 an şi 10 luni

| 16 apr, 2014

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat miercuri că se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să facă dezvăluiri şi despre fiul ei în vârstă de 1 an şi 10 luni, cum că ar fi furat jucăria unui alt copil

Gabriela Firea a depus miercuri la Parchetul General o plângere penală împotriva lui Traian Băsescu, pe care îl acuză de ameninţare şi şantaj.

'Mă aştept ca în ziua în care raportul Comisiei Nana va fi prezentat în plenul Parlamentului, Traian Băsescu, tot de la tribuna Palatul Cotroceni şi tot cu steagurile în spate, să facă dezvăluire în legătură cu fiul meu de 1 an şi 10 luni şi să ne anunţe că a primit petiţii la Palatul Cotroceni cum că acesta ar avea probleme grave la locul său de joacă şi că prezintă un potenţial infracţional, pentru că a aflat dumnealui, prin consilieri şi sfătuitori, că a furat maşinuţa lui Gigel', a spus Firea la ieşirea din Parchetul General.

Ea a adăugat că a fost bulversată de declaraţiile pe care Traian Băsescu le-a făcut marţi seară la adresa ei, iar fiul ei cel mare s-a simţit 'profund umilit şi jignit'.

'Eu aseară am fost bulversată după declaraţiile pe care le-a făcut şi nu am înţeles toate nuanţele, dar când am ajuns acasă, fiul cel mare s-a simţit profund umilit şi jignit, pentru că, printre punctele şi suspensiile preşedintelui cu privire la faptul că toţi bărbaţii care au fost sprijiniţi de mine în viaţa mea au sfârşit-o prost, el s-a gândit şi la tatăl lui, primul soţ, care într-adevăr a sfârşit-o prost, şi a decedat după cinci ani de suferinţă, dar nu din cauza senatorului Firea', a mai precizat Gabriela Firea.

În opinia sa, lui Traian Băsescu nu i-a mai rămas nimic altceva de făcut 'decât să se războiască cu morţii, cu fostul meu soţ, întinându-i memoria'.

Firea a fost însoţită de avocatul său, Lucian Bolcaş, care a precizat faptul că separat de această plângere va fi depus la Parchetul General un denunţ semnat de foarte mulţi parlamentari împotriva lui Traian Băsescu, relatează Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 apr, 2014
Votantii USL
saracii baroneii lui pontaxe!!!!
Stie capreoara cum sa investeasca, si unde sa investeasca banu!!! La partid. Dobanda 10000/100 isi iau investitorii psd-ei intr-un mandat sau doua! Nu-i vezi pastia de la psd cum ii insfaca DNA-ul cum tapa ca din gura da sarpe ca-s ,,persecutati politic de regimul Basescu"" De parca presedintele le-a bagat milioanele de euroi in conturile lor si-ale loazelor lor...Basescu le-a umplut curtile cu mertane si gipane...viloaie si iahturi...Basescu-I de vina..ca iei saraci, bugetari de-o viata… da unde!!!!!!
R'eat ai dr..kului de imbuibati si de hoti care va bateti joc de-o tara si de-un popor pe care l-ati inrobit!!!!
Istoria....Istoria se repeta!!! Tineti minte lucrul asta. Tineti minte si ce-ati facut de v-ati imbuibat voi si-ai vostri,,iar noi cei multi din ce in ce mai saraci platind furaciunile voastre..C'asa vrea ponta si psd-ul care se crede-acum Dumnezeu pa pamnat!!! Dar Dumnezeu…Dumnezeu..NU DOARME!!!

Nu-i mai alege-ti oameni buni! Nu-i mai alegeti! Mergeti la vot si votati ORICE SI PE ORICINE NUMAI PSD NU! Astia-s antihristul pe pamant!



Astia multi si saraci pe care-i reprezinta psd-eii penali stiu oare ca din banii lor si-ai nostrii si-au cumparat astia pentru ei si neamurile lor pana si insule exotice!!!!
Stiu toti amarati astia ca din banii lor si-ai nostrii si-au cumparat psd-eii penali helicoptere, avioane si vapoare?????
Stiu toti amaratii astia carora le arunca unul ca nicusor constantinescu, mazare, bunea stancu, oprisan, dragnea…etc.o coaja de paine ca la caini…
Stiu amaratii cate palate au astia aici si-nstrainatae!!! Cate conturi de milioane de euro aici si-nstrainatate!!!!!
Daca stiu de ce-i mai voteaza!!!!! Sunt satui doua trei zile din pomana psd-ului, dupa care raman cu burta lipita de sira spinarii…
Nu-i mai votati oameni buni ca va nenorociti.. si ne nenorociti si pe voi.. dar si pe noi..Si pe copii copiilor nostril! Ai lor ne ranjesc din mertanne si Audi si ne dispretuiesc pe noi tot

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ