Gabriela Firea: Am informaţii compromiţătoare despre Băsescu

| 15 apr, 2014

Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat, la România TV, că spusele preşedintelui Băsescu despre posiblitatea ca Florentin Pandele, soţul lui Firea, să plece pe mare "de bine ce îi este acasă" reprezintă cel mai abject atac al preşedintelui din 2009 încoace, când i-a reproşat lui Crin Antonescu faptul că nu ar fi fost alături de prima sa soţie, care era grav bolnavă. Totodată, Firea a spus că are informaţii compomiţătoare despre preşedinte.

În timp ce navigam, după 9-12 luni de mers pe mare rămâneam în concediu şi eu, ca şi Pandele. Câte 3 luni şi ceva că se adunau la concediu şi zilele de sâmbătă şi duminică şi sărbătorile legale. Dar era foarte mulţi care nu stăteau 3 luni şi ceva acasă. După o lună îşi căutau vapor. Plecau. De ce? Vă las să vă gândiţi cât de bine le era acasă. Poate fi interpretată şi în acest sens chestiunea că 'poate îl găseşti plecat' ", a spus Băsescu, marţi.

Invitată să comenteze această afirmaţie, Gabriela Firea a spus: "Ceva mai abject decât această declaraţie nu am văzut de când am făcut ochi, am venit la Bucureşti şi am intrat în presă. Poate în afară de reproşul pe care i l-a făcut lui Crin Antonescu în campania prezidenţială din 2009, când i-a spus că nu a stat alături de soţie când era grav bolnavă".

"Eu am informaţii compomiţătoare despre Traian Băsescu de acum 20 de ani, dar nu le voi arunca în lupta politică", a spus Firea, ce a refuzat să spună care sunt acestea. "Să regretăm că de la pupitrul prezidenţial începe să-şi aducă aminte de ce făcea soţul meu acum 20 de ani. El muncea să-şi întreţină cei doi copii pe care-i avea de pe băncile facultăţii. Nu era aşa chefliu, ca alţii", a adăugat senatorul PSD.

Firea crede că declaraţia lui Băsescu reprezintă şi o diversiune a preşedintelui pentru a da o justificare ameninţării proferate la adresa lui Florentin Pandele, duminică seara.

Gabriela Firea susţine că are o familie unită în care nu există divergenţe, iar speculaţiile preşedintelui sunt nefondate. "Soţul meu mi-a spus să nu accept participarea la comisia Nana, dar i-am spus că nu am nimic de ascuns. S-a întâmplat ce soţul meu a presupus: că paratrăsnetul comisiei Nana voi fi eu, prin intermediul lui", a mai spus Firea.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ