Udrea: Sub semnătura mea ca ministru au venit la Brăila peste 140 de milioane de euro

| 26 apr, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Brăila, că în calitate de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului în Guvernul Boc a semnat pentru Brăila proiecte de peste 140 de milioane de euro.

 

'Un guvern care a fost atât de criticat, guvernul din care am făcut parte, a făcut pentru Brăila ce n-au făcut toate guvernele înainte de Guvernul Boc. Am venit ca ministru la Brăila şi am semnat contracte cu primarul Brăilei şi preşedintele CJ Brăila, care erau la acea vreme aleşii brăilenilor. Pentru Brăila, în mandatul meu ca ministru şi sub semnătura mea, au venit peste 140 milioane de euro, dintre care 115 milioane euro numai pe fonduri europene. S-au reabilitat drumuri, spitale, licee în Brăila. Am reuşit să facem în sfârşit un bazin olimpic, pentru că aici este o şcoală bună de înot. Sunt lucruri care au rămas brăilenilor', a spus Udrea.

Brăila este primul judeţ ales de Partidul Mişcarea Populară pentru a-şi lansa candidaţii pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Au mai fost prezenţi în oraşul de la Dunăre europarlamentarul Cristian Preda, Teodor Baconschi, Siegfried Mureşan şi brăileanul Sergiu Diacomatu, candidaţi din partea PMP, dar şi preşedintele PMP, Eugen Tomac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ