Băsescu vorbește despre baroni, dar uită de Imperiul Răului pe care l-a condus

| 24 apr, 2014

Tocmai el, tătuca regimului care-i poartă numele, președintele lui Falcă, Videanu, Popescu, Udrea, Pinalti, Poteraș, Solomon, Cantaragiu sau Manțog. El, Băsescu, vorbește fără să clipească despre baroni și baronizarea României?

Minciuna și cabotinismul au stat cu președintele la masă, la Adevărul Live. În stilul său uzual, devenit deja monoton și plictisitor, Băsescu deturnează atenția publicului de la adevăratele probleme ale țării și își atacă adversarii politici de parcă el nici usuturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute. Atacurile la Victor Ponta au făcut loc de această dată de trimiteri veninoase la liderii social-democrați din teritoriu, pe care Băsescu îi numește ”baronii PSD”. ”Românii nu-şi dau seama ce pericol este să aduci la Cotroceni un om care numeşte procurorii şi care controlează serviciile de securitate şi care este controlat de baroni”, a spus Traian Băsescu.

Despre cine a numit în neștire procurorii și cine controlează structurile ANI și DNA, cu adevărat, românii s-au convins demult... Dar să auzi acest plural, ”baroni”, din gura celui care îngenuncheat literalmente țara sub jugul mafiilor portocalii, e prea de tot. Că PSD îl deranjează rău pe Băsescu, e lesne de văzut și de înțeles, mai ales în teritoriu, acolo unde liderii social-democrați au știut să vorbească cu oamenii și să le câștige simpatia și încrederea. Acolo situația nu e deloc roză pentru madama cu vuittoane de mii de euro, bikini leopard și pantofi roșii cu toc de 8 centimetri. PMP va fi dat de gard și la propriu și la figurat, iar vinovații sunt – în ochii lui Băsescu - toți acei lideri ai PSD care au știut să-și facă organizații locale puternice, cu rezultate palpabile la vot.

Cu minciunile popularilor, Băsescu se poate șterge de pe acum de transpirație, căci angajamentele popularilor, ca și ale recentului aliat Antonescu, nu valorează nici cât hârtia pe care au fost scrise. La adresa acestor lideri locali trimite președintele Băsescu săgeți otrăvite și nu pare deloc să-l doară nici gura și nici obrazul să-i numească baroni... Tocmai el, tătuca regimului care-i poartă numele, președintele lui Falcă, Videanu, Popescu, Udrea, Pinalti, Poteraș, Solomon, Cantaragiu sau Manțog. El, Băsescu, vorbește fără să clipească despre baroni și baronizarea României? Țara aceasta n-a fost nicicând baronizată precum în cele două mandate ale sale. Singurii care i-au deranjat afacerile și planurile prin care un popor întreg ajunsese prizonierul caracatiței portocalii au fost Victor Ponta și acești lideri social-democrați din teritoriu, atunci când au început din 2012 încoace să întărească instituțiile statului și să le scoată de sub controlul samavolnicului Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 2014
Victorre dotttore
lepada-te de hoti
Cu Morar sau cu Monica Macovei , cu oameni ca astia scapam tara si pe Romani de HOTI si de snapani!!!
Ponta care nici macar ,,nu se dezice de hotii stransi in jurul lui si-al lui voiculescu" n-are de gand sa faca ordine..si nici nu poate! Baronii PSD sunt mai puternici decat el si chiar l-au facut prizonierul lor!!!
Cu oameni ca Morar sau Macovei HOTII dau din colt in colt ca sa scape!!!
Doar daca Ponta, voiculescu si trusturile lor mafiote sa mai reusesca sa-i prosteasca pe Romani ca sa-i aleaga...doar asa mai scapa!! in rest LEGEA si PUSCARI-ai mananca!!!
oamenii s-o lase mai moale cu Antena 3 si Romania Tv ,trusturile lui voiculescu si ghita care cu mercenarii lor gen gadea, badea, ursu, razvan popescu, ciutacu, ciuvica, oana stancu, dana grecu, cretuleasca, striblea...si alti pitecantropi si psudojurnalisti aflati in slujba inculpatilor penali...oamenii sa nu-i mai aleaga, sa nu se mai lase pacaliti de HOTI si sa-i lase sa-i judece LEGEA!!!!
Toti baronii astia milionari in euro ne-au furat pe noi toti!!! Sa-i lasam pe mana legii si averea lor sa fie redata Romanilor!!!
Daca li s-ar confisca averile la hoti ca mazare, nicusor constantinescu, bunea stancu, dragnea, oprisan...pensiile oamenilor necajiti ar creste cel putin de trei ori!!!
Peste 100 de miliarde de Euro sunt in buzunarele HOTILOR dar le platim noi toti.
Nu-i mai alegeti si nu mai faceti zid ca sa-i aparati oameni buni!!!!
Nu va mai lasati mintiti si manipulati de televiziunile hotilor. Antena 3 si Romania Tv!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ