FOTO Elena Udrea, "selfie" cu Băsescu

| 27 apr, 2014

Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminică, pe Facebook, o poză "selfie" făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu susţinându-şi discursul la eveniment.

Fundaţia Mişcarea Populară a organizat, duminică dimineaţă, o dezbatere pe teme economice la Palatul Ştirbey din Buftea, eveniment la care, alături de lideri ai Fundaţiei şi ai Partidului, a participat preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a susţinut un discurs de la pupitrul amenajat special, având în spate un banner cu tema evenimentului, pe care un cuvânt era scris greştit - "persepective" în loc de "perspective": "Starea economiei României în 2014 şi persepective pentru anul post-electoral".

În timpul discursului preşedintelui, Elena Udrea şi-a făcut o poză "selfie", cu faţa ei în prim-plan şi cu şeful statului în spate, la pupitru. Ulterior, Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ