Echipa filmului #Selfie, şanse mari să intre în Guinness Book cu cel mai mare SELFIE din LUME

| 02 mai, 2014

Echipa filmului "#Selfie", regizat de Cristina Iacob, are mari şanse să intre în Guinness Book cu cel mai mare selfie din lume, după ce fanii au răspuns apelului de a face, de 1 Mai, la Mamaia, un selfie colectiv demn de Cartea Recordurilor. La eveniment a fost şi un reprezentant Guinness Book, iar anunţul oficial al intrării echipei #Selfie şi a prietenilor săi în Cartea Recordurilor va veni peste 12 săptămâni, conform procedurii Guinness.

Veselie şi mult bliţ, joi seară, la Mamaia, în cortul The Mission. Echipa filmului „#Selfie”, regizat de Cristina Iacob, a organizat un eveniment în premieră în România, care are mari şanse să rămână consemnat în Cartea Recordurilor. În prezenţa unui reprezentat al Guiness Book, cei prezenţi au încercat - şi, din spusele lor, au şi reuşit - să facă cel mai mare selfie din lume. Toată lumea a participat gratuit la eveniment.

Astfel, toţi cei care au vrut să pună umărul - şi poza - la stabilirea recordului şi-au făcut un selfie în cortul The Mission, pe care l-au postat pe record.selfieyourmovie.com. Astfel, ei au intrat şi in cursa pentru un iPhone 5c, oferit de iStyle.

În plus, pe scena The Mission au urcat MC George Vintilă, membrii trupei Lala Band, Smiley şi Alex Velea. Prezenţi evenimentul de la Mamaia au fost şi actorii principali din filmul „#Selfie” - Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hodja, Alex Călin, Vlad Logigan şi Levent Sali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ