Brăilean arestat pentru presiuni psihice asupra fiicei sale, cu care voia să aibă relaţii

| 24 apr, 2014

Un brăilean de 49 de ani a fost arestat după ce, timp de şapte luni, a exercitat presiuni psihice repetate asupra fiicei sale de 14 ani, a cărei mamă era plecată la muncă în străinătate, pentru a întreţine cu el relaţii sexuale, totul petrecându-se în casa în care mai erau trei fraţi minori ai fetei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Șogor, bărbatul de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol în formă continuată, comisă asupra fiicei sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile şi dus în Centrul de Reţinere şi Arest din cadrul IPJ Brăila, după ce, în perioada septembrie 2013 - aprilie 2014, a abuzat de faptul că soţia sa era plecată în străinătate şi a exercitat presiuni psihice asupra fiicei sale de 14 ani pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el. În fapt, bărbatul îşi ameninţa fata că dacă nu va întreţine relaţii sexuale cu el se va sinucide.

După mai multe luni de presiuni exercitate asupra sa de către tatăl său, adolescenta i-a povestit mamei sale, aflată la muncă în Italia, prin ce trece.

Femeia a luat legătura cu autorităţile române şi astfel poliţiştii l-au ridicat pe bărbatul de 49 de ani, magistraţii Judecătoriei Brăila dispunând arestarea sa preventivă.

Potrivit anchetatorilor, minora de 14 ani locuia în acelaşi imobil împreună cu tatăl, două surori şi un frate, toţi mai mici decât ea.

În acest caz, a fost sesizată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Brăila, care imediat după incident i-a luat în plasament pe cei trei minori, fata de 14 ani asupra căreia tatăl său a exercitat presiuni pentru a întreţine cu el relaţii sexuale fiind consiliată psihologic pentru a trece peste acest şoc.

Între timp, mama fetei a ajuns în ţară, iar minorii au fost luaţi acasă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ