Antonescu: La inundaţii nu este nevoie să se umple o barcă cu miniştri

| 25 apr, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri că în cazul inundaţiilor este important să existe un sistem instituţional de acţiune şi că nu este nevoie să se ducă în zonele inundate nici premierul, nici să se 'umple o barcă' cu miniştri.

'În asemenea situaţii, în Teleorman sau oriunde în altă parte - din păcate nu sunt inundaţii într-un singur loc -, este important să existe un sistem instituţional de acţiune precis. Nu este nevoie nici prim-ministrul să se ducă, nu este nevoie să se umple câte o barcă cu miniştri, dacă şi mai vorbesc între ei se întâmplă tot felul de lucruri. Gândiţi-vă că s-au organizat şi s-au reorganizat, s-au paraorganizat tot fel de comandamente pentru situaţii de urgenţă. Dl Arafat a fost mutat ca un jolly joker între ministere, între guverne, din toate părţile. Este o situaţie normală atunci când în astfel de împrejurări instituţiile funcţionează, restul este poveste, imagine, campanie', a spus Antonescu într-o conferinţă de presă.

El a precizat că nu a considerat necesar să meargă în zonele inundate din Teleorman, dar s-a informat despre situaţia de acolo.

'Dacă aş fi socotit necesar să merg, aş fi mers. (...) Am discutat cu colegii mei de acolo, mi-am luat informaţiile, dar din punctul meu de vedere nu a fost necesar să fac şi eu o tură cu barca sau pe jos. Nu cred că de asta au nevoie cetăţenii', a mai afirmat liderul PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ