Adina Vălean calcă pe urmele soțului în privința absențelor de la locul de muncă

| 25 apr, 2014

Europarlamentarul PNL Adina Vălean calcă pe urmele soțului – Crin Antonescu - în privința chiulului de la locul de muncă. Într-un interviu pentru Hotnews, Adina Vălean s-a aflat în dificultate atunci când a trebuit să dea explicații în legătură cu absențele foarte multe făcute în Parlamentul European.

Crin Antonescu a dat startul în familie prin lipsa de la serviciu, chiar înregistrând și un record la absenteism în legătură cu activitatea depusă în Senat, iar Adian Vălean nu s-a abătut de la „modelul” oferit de către soțul ei.

Chiar dacă statisticile arată foarte clar lispa de seriozitate și respect a europarlamentarului față de reprezentarea României în UE, eurodeputatul liberal a împrumutat atitudinea lui Antonescu de a nega afirmațiile care i se aduc și de a invoca argumente aberante cu scopul de a rămâne fără nicio pată neagră de pe urma neglijenței serviciului.

Întrebată în cadrul interviului de ce a ratat o cincime din momentele de vot din Parlamentul European, Adina Vălean a negat cu vehemență acest lucru, declarând că acest fapt este exclus.  Mai mult, a rămas chiar și fără cuvinte atunci când a aflat că, potrivit Votewatch.eu, a votat doar în 79,5% din voturile din Parlamentul European și că se află pe locul 584 din 764  europarlamentari.

Chiar dacă Adina Vălean a încercat să își restabilească poziția de europarlamentar serios în ochii cetățenilor și a ținut să sublinieze că, în ultimul timp, statisticile nu mai au importantă în sceptrul politic european și că în acest sens România a început să urmeze modelul statelor europene, realitatea politică actuală o contrazice.

Monitorizarea realizată de către Institutul pentru Politici Publice (IPP) cu privire la prezența în Senatul României s-a demonstrat importanța acestui mecanism întrucât a fost relevat interesul oamenilor politici în rezolvarea problemelor cetățenilor în contextul în care cel ce a înregistrat recordul absolut la absenteism este chiar cel ce are pretenția de a deveni Președintele țării.

Crin Antonescu, a înregistrat un record absolut în politica românească: zero prezență la voturile finale din plenul Senatului în sesiunea parlamentară din septembrie – decembrie 2011, unde au fost 218 astfel de voturi finale, iar 11 senatori au participat la mai puțin de jumătate din acestea.

Așadar, Crin Antonescu, declarat de presa „cel mai chiulangiu dintre senatori”, i-a oferit soției sale un model greșit pe scena politică - absenteismul la locul de muncă conduce la pierderea încrederii din partea electoratului! Ca urmare, dacă Crin Antonescu „este consecvent și bun în ceva”, acel lucru este fuga de muncă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 2014
maria
lene
Eu cred ca pe motiv de lene a lasat puterea si a trecut in opizitie. E mai comod sa nu faci nimic doar sa bati din gura pe "marginea santului".
25 apr, 2014
goPonta..goo
dar daca Ponta i-a oferit Dacianei modelul ala cu plagiatul?
ala constatat de 2 comisii de etica
si daca se ia?
25 apr, 2014
LOL
Ponta a invatat-o pe Daciana sa plece din tara cand vine un emisar SUA
nu stiu de unde a invatat el...chestiunea aceasta
ori din cei 7 ani de acasa sau i s-a transmis la Soci?
25 apr, 2014
fan Ferenczy
confirm spusele dlui Sultanescu...
a avut prezenta la vot de 79,5%
mica
spre deosebire de ea,Daciana Sarbu a avut aprox. 123%
cum a reusit?au sustinut-o produsele bio si asociatia oierilor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ