Ponta: Oprea va asigura permanenţa la Guvern în timpul campaniei pentru europarlamentare

| 24 apr, 2014

Premierul Ponta le-a cerut prefecţilor, Poliţiei şi Jandarmeriei să îşi facă datoria şi să respecte legea în timpul campaniei electorale pentru alegerile europene, amintindu-le acestora că ei "nu ţin" cu nicio forţă politică şi precizând că Oprea va asigura permanenţa la Guvern în timpul campaniei.

"Vreau să vă spun tuturor prefecţilor, reprezentanţilor Poliţiei, Jandarmeriei, să vă faceţi datoria, să respectaţi legea. Dumneavoastră nu ţineţi cu nimeni în campania electorală, decât cu aplicarea legii, şi asiguraţi condiţiile normale într-o democraţie", a spus Ponta, joi seară, la Guvern, în timpul comitetului pentru situaţii de urgenţă convocată pentru inundaţii, organizat în sistem de videoconferinţă, citat de Mediafax.

El a arătat că Guvernul a mai organizat şi alte scrutinuri electorale şi a apreciat că totul a fost "impecabil".

'"Acest Guvern a organizat până acum două rânduri de alegeri şi le-a organizat impecabil, nimeni nu a putut să spună vreun moment că ceva nu a fost în regulă. La fel vreau să se întâmple şi cu alegerile pentru Parlamentul European, cu atât mai mult cu cât e un mesaj de civilizaţie şi de democraţie pe care România îl dă legat de capacitatea noastră de a organiza un scrutin electoral la nivel european", a arătat Ponta.

Şeful Executivului a precizat că, în timpul campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va asigura permanenţa la Guvern şi că acesta va avea, vineri, o conferinţă de pregătire a alegerilor cu toţi factorii care au atribuţii în acest domeniu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 2014
Mos teaca
Vrejul de fasole si baba cloanta...
Veste proastă?? Isi aduce aminte cineva de vre-o vest buna cind e vorba de noi? De cind eram soim al patriei si vorbeau cei din jur despre ce se schimba si despre ce vor face "ăia" sau ce au hotarit "ăia" nu era decit vorba despre ce se schimba si cum va fi mai rau pentru noi. Si de atunci nu s-a scimbat nimic, ăia care cica ne reprezinta si care iau hotariri in numele nostru nu au decit veste proaste cind e vorba de noi si vesti bune cind e vorba despre ei. Cind isi maresc salariile, diurnele, cheltuielile pe masini de lux si bauturi fine sau se infrupta din banul public e ok pentru ei considera ce li se cuvine. Cind e vorba despre noi sau copii nostri, fie despre invatamint sau sanatate pubulca, pensii, taxe mai mari sau impozite suplimentare, atunci nu au decit vesti proaste. Si asta nu se va schimba nici in o suta de ani, daca nu se opteaza pentru o solutie descrisa in ideologia marxist-leninista cu care incercau sa ne indobitoceasca la scoala. Adica o noua revolutie, si de data asta pe bune!





Cu Morar sau cu Monica Macovei , cu oameni ca astia scapam tara si pe Romani de HOTI si de snapani!!!
Ponta care nici macar ,,nu se dezice de hotii stransi in jurul lui si-al lui voiculescu" n-are de gand sa faca ordine..si nici nu poate! Baronii PSD sunt mai puternici decat el si chiar l-au facut prizonierul lor!!!
Cu oameni ca Morar sau Macovei HOTII dau din colt in colt ca sa scape!!!
Doar daca Ponta, voiculescu si trusturile lor mafiote sa mai reusesca sa-i prosteasca pe Romani ca sa-i aleaga...doar asa mai scapa!! in rest LEGEA si PUSCARI-ai mananca!!!
oamenii s-o lase mai moale cu Antena 3 si Romania Tv ,trusturile lui voiculescu si ghita care cu mercenarii lor gen gadea, badea, ursu, razvan popescu, ciutacu, ciuvica, oana stancu, dana grecu, cretuleasca, striblea...si alti pitecantropi si psudojurnalisti aflati in slujba inculpatilor penali...oamenii sa nu-i mai aleaga, sa nu se mai lase pacaliti de HOTI si sa-i la

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ