Ivan: Băsescu minte când vorbeşte despre Schulz, încearcă să spele relele făcute de populari

| 25 apr, 2014

Preşedintele Traian Băsescu încearcă să le spele popularilor europeni toate relele pe care aceştia le-au făcut românilor şi minte şi lansează manipulări când vorbeşte despre familia social-democraţilor europeni şi despre Martin Schulz, susţine purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

"Traian Băsescu minte şi lansează manipulări chiar din prima zi de campanie! Atacul său la Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, şi atacul său la Germania sunt josnice şi fără nicio legătură cu realitatea! Băsescu încearcă să le spele popularilor europeni toate relele pe care le-au făcut românilor în aceşti ani şi să-i transforme pe social-democraţi în inamici ai României, când, de fapt, lucrurile stau exact invers", susţine purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

Potrivit acestuia, "prietenii lui Băsescu din familia popularilor europeni sunt cei care ne-au refuzat accesul la Schengen, ei sunt cei care l-au ţinut în funcţia de preşedinte în ciuda celor 7,4 de milioane de români care l-au demis la referendum".

"Popularii europeni sunt cei care i-au discriminat şi umilit pe românii stabiliţi în străinătate, ei sunt cei care au închis ochii la abuzurile extremiştilor la adresa ţării noastre. Prietenii lui Băsescu sunt cei care au adus austeritatea şi tăierile de salarii în Europa şi în România. Ei sunt cei care i-au împiedicat pe români să lucreze în străinătate, considerând că ţara noastră nu trebuie să fie una cu drepturi egale în UE. În tot acest timp, social-democraţii europeni, în frunte cu Martin Schulz, au luptat pentru mai multă Europă, pentru o Românie integrată şi cu drepturi egale. Ei sunt singurii care i-au apărat pe români de abuzuri şi discriminare şi care au apărat votul românilor de la referendumul din 2012", susţine europarlamentarul Cătălin Ivan.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că este importantă o prezenţă bună la euroalegeri, scrutin care va prefigura numele viitorului şef al Comisiei Europene, care poate fi socialistul Martin Schulz, pentru care "anexarea Crimeei era un fapt împlinit", sau popularul Jean-Claude Juncker.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ