Cât l-a costat campania electorală pe Mircea Diaconu

| 27 mai, 2014

"În campanie mi-am sporit numărul de prieteni", susţine Mircea Diaconu, singurul independent român care a reuşit să intre în Parlamentul European. Acesta a vorbit în exclusivitate la România TV despre campania care i-a asigurat un număr de voturi record.

 

Deşi a avut o campanie neobişnuită în politica românească, Mircea Diaconu spune că a reuşit în câteva luni să atragă de partea sa nu susţinători, ci noi prieteni.

Mai mult, Diaconu a vorbit şi despre costurile campaniei sale. "Am cheltuit 5.000 de lei, pe care i-am pus intr-un cont separat, 1.300 de lei au fost tipariturile, ceea ce inseamna 2.000 de afise si 20.000 de carti postale. Restul, motorina, care a fost 2500 de lei si restul cazare", a spus Diaconu. Puţin peste o mie de euro.

Pentru că zile la rândul s-a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu "sistemul", marele actor a explicat şi în ce a constat de fapt lupta sa.

"A fost într-adevăr vorba de o emoţie publică, dar nu era în legatură cu relaţia Diaconu-liberali, ci în legatură cu instituţiile care m-au terfelit de multă vreme. Este vorba de sistemul domnului, cetăţeanului Basescu, care a construit un sistem funcţional în continuare cu oameni importanţi în puncte cheie, care pot modifica soarta oamenilor, a Guvernelor. Deci, nu e vorba de sistemul politic", a spus Diaconu, potrivit romaniatv.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ