Poza neretuşată a europarlamentarelor

| 26 mai, 2014

Băsescu a inventat un partid nou, dar rezultatul e un pic mai mult decât degeaba. Transferul de la el la ei a fost fix în limita electoratului său taliban. Atât mai are, atât mai poate. PMP nu mai are potenţial de creştere, istoria lui de locomotivă electorală s-a terminat, iar Udrea n-are lipici la popor nici dacă-i promite că-l îmbracă-n aur.

PSD mărşăluieşte, deocamdată, triumfal. Cum-necum, Ponta e la a treia tură de alegeri câştigate zdrobitor. Dacă rezultatul partidului de scrie cu 4 în faţă, nu are cum să nu candideze. Şi să se confrunte cu perena problemă a partidului: strângerea diferenţei de voturi de la un scor cu 4 în primul tur la unul cu 5 în al doilea.

Diaconu e marele câştigător. În municipiile importante, e, de unul singur, partid. Când am zis că are potenţial de prezidenţiabil şi că e construit politic ca personaj, se uita poporul suveran la mine ca la ăia care târăsc galoşul prin saloanele de la Obregia.

Într-un an şi jumătate, Crin a distrus tot ce-a construit în douăzeci. Exilarea lui Diaconu, gonflarea conservei goale Iohanis şi promisiunea că demisionează dacă nu scoate 20% l-au curăţat inclusiv prin mişculaţiile din interiorul propriului partid.

PDL e-n disoluţie şi trăieşte din inerţia maşinăriei de odinioară. Blaga şi-a depăşit mult condiţia politică reală.

PPDD a murit odată cu OTV. Domnu' Dan e istorie.

MRU s-a fumat.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ