ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. CV Tudor cere anularea votului pentru fraudă electorală

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Corneliu Vadim Tudor solicită organismelor internaţionale anularea alegerilor europarlamentare din România din cauza 'fraudei electorale'.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, solicită organismelor internaţionale anularea alegerilor europarlamentare din România din cauza 'fraudei electorale'.

'Aceasta este o zi neagră pentru Europa. PRM nu este singurul partid care reclamă uriaşa fraudă electorală: aceleaşi contestaţii vehemente au fost formulate de PNL (membru al ALDE), de PDL şi PNŢCD (membre ale PPE). În această situaţie de o gravitate excepţională, care aruncă în aer fragila construcţie a Europei Unite, PRM solicită: sigilarea de către DNA a tuturor sacilor cu buletine de vot şi analizarea lor, pedepsirea celor care se fac vinovaţi de această fraudă inimaginabilă, făcută cu ştiinţă şi pregătită din vreme şi roagă organismele internaţionale ca, în virtutea tuturor probelor şi evidenţelor existente şi care se vor recolta în zilele următoare, să anuleze rezultatele scandaloase ale acestei mascarade electorale', a declarat duminică seară Corneliu Vadim Tudor, citat de Agerpres.

El a precizat că 'peste tot în Europa în acest an de criză partidele naţionaliste au crescut, numai PRM este furat şi creditat cu procente între 2 şi 4%'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 2014
Robert Buchanan
Destept si Patriot
.. cel putin acum Domnule Crin Antonescu, spunele in gura mare la toti Romini si la toata Europa ce se petrece in spatele cortinelor de la Cotroceni, nu te lasa influientat de promisiunile unilor sau altilor care ar vrea sa va cumpere, nu Rominia si Romini valoreaza mai mult decit ori ce vi sar oferi. Spunele in gura mare cum se fura voturile la o elective, cum se fabrica din nainte si cum si cine beneficiaza de ele, faca totul ca sa protejeze Baroni corupti si putrezi de bogati sa nu ajunga la "JILAVA" lasa poporul Crin antonescu sa te iubeasca, sa te indrageasca, sa fie de partea lui Crin Antonescu, numai asha ajungi la Cotroceni, nu lasa sa scape din miini ceasta posibilitate, spunele la toti cine protejeaza pe Mazare, de ce a ajuns Tariceanu unde a ajuns, a vindut tractor Brasov, ce ar mai vrea sa vinda, Roman Petre fiul lui Walter Comunistu a vindut reactoarele, se face ca nu stie unde sint, cum a putut sa dispara, spunele Rominilor cum devin Baroni bogati si cine ii sprijina, asa ai sa cistigi multa simpatie si multe voturi.. adevarul... Domnul Vadim Tudor stie ce spune nu e nici un fraier, banuiesc ca ma intelegi.
26 mai, 2014
Robert Buchanan
Era de Asteptat
..de mult am gindit ca o sa fie mare frauda in aceste alegeri parlamentare , imi imaginam cum Dragnea a pus morti sa voteze odata si de ce nu ar faci-o din nou ca si asha nimeni nu ii face nimic, e prea putred de bogat si cu prieteni la putere, se stie ca e mina dreapta a lui Viorash Plagiatoru si in caz de ceva se duce la el la "BUNCAR" Il credeti nebun pe Vadim nui asha, nu, nu are nimic de nebun, e prea destept si stie prea multe de desupturile care se mizluieste in alegeri,, brobabil Domnul Baroso va da un verdict daca dumnealui ii place democratia si dreptate

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ