Udrea: PMP aşteaptă numărătoarea finală pentru a vedea dacă a obţinut un scor cu două cifre

| 25 mai, 2014

Partidul Mişcarea Populară aşteaptă numărătoarea finală a voturilor pentru a vedea dacă a obţinut un scor cu două cifre, pe oricare dintre sondajele din ziua votului formaţiunea fiind creditată cu minimum 6-7% şi maximum 11-12%, a declarat deputatul Elena Udrea la sediul central al partidului.

"Am câştigat aceste alegeri pentru că am intrat în Parlamentul European. Pe oricare dintre sondajele din ziua votului de până acum, PMP trece de 7% şi ajunge, în funcţie de sondaj, până chiar la 12%. Aşteptăm rezultatele finale. (...) Vom vedea, este clar, că scorul se va modifica indiferent cu cât în sus, pentru că avem un minim de 6% spre 7% şi o cifră maximă în sondajele de astăzi de 11% spre 12%", a mai declarat Elena Udrea după primele exit-poll-uri.

Udrea a adăugat că intrarea în Parlamentul European a fost primul obiectiv al partidului.

"Alte partide de centru-dreapta mai vechi decât noi nu au reuşit acest lucru. Deci, este un mare succes că în doar trei luni de zile am reuşit să câştigăm aceste alegeri. A câştiga aceste alegeri înseamnă, în primul rând, că ne-am atins obiectivul de a intra în Parlamentul European", a arătat Elena Udrea.

Întrebată dacă în cursul zilei liderii PMP au vorbit cu Traian Băsescu, Elena Udrea a spus: 'În cursul zilei de astăzi am vorbit cu domnul preşedinte cu toţii, înainte de momentul votului. De atunci, nu. Ne-a urat tuturor succes'.

Ea a precizat că la ora la care a susţinut conferinţa de presă nu aveau date despre rezultatele obţinute la alegerile parţiale, dar a apreciat că PMP poate avea 'surprize frumoase' la Satu Mare, unde a candidat Laura Popa, la Hunedoara - prin Radu Cristescu, la Primăria Panciu - prin Sorin Robu sau în sectorul 4 pentru Senat, prin Ruxandra Dragomir.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ