ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Zgonea: Alianţa PSD-UNPR-PC pe primul loc, dovada încrederii cetăţenilor

| 25 mai, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, consideră că situarea Alianţei PSD-UNPR-PC pe primul loc în alegerile europarlamentare, conform exit-poll-urilor, este o dovadă a încrederii cetăţenilor.

"Mulţumesc românilor care cred în schimbare şi s-au prezentat astăzi la vot! Rezultatul exit-poll-urilor situează Alianţa PSD-UNPR-PC pe primul loc, iar acest lucru este dovada încrederii cetăţenilor în faptul că numai împreună putem face România puternică în Europa! În spiritul fair-play-ului de care trebuie să dăm dovadă şi a recunoaşterii efortului făcut în campanie, vreau să îl felicit pe maestrul Mircea Diaconu, un om a cărui valoare a fost apreciată de români, dar prea puţin de liderii partidului din care a făcut parte", a afirmat Zgonea într-un mesaj postat duminică seară pe pagina sa de Facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ