ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Lăzăroiu: PMP a obţinut aproape cât Mircea Diaconu

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu afirma ca Partidul Miscarea Populara putea obtine "8-9 la suta" la alegerile europarlamentare si nu poate invoca numarul redus de structuri teritoriale, in conditiile in care Mircea Diaconu, fara nicio structura, "a luat aproape cat PMP".

"Chiar cu mai putine structuri decat alte partide PMP putea lua 8-9 la suta. Daca in analiza lor asta va fi motivul scorului de 6-7 la suta, atunci le atrag atentia ca Mircea Diaconu fara nicio structura de partid a luat aproape cat PMP. Sper sa faca o analiza onesta a campaniei si strategiei de campanie. Altfel PMP va deveni irelevant", scrie Sebastian Lăzăroiu pe Facebook.

Dupa ce a plecat de la Palatul Cotroceni, Sebastian Lazaroiu nu a intrat in PMP, ci s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ