Elena Băsescu: Am luat decizia corectă atunci când am decis să nu candidez ca independent

| 26 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Elena Băsescu a transmis un mesaj pe Facebook după aflarea rezultatelor alegerilor europarlamentare. Mezina familiei Băsescu a spus că dacă ar fi candidat ca independent, partidul PMP ar fi obținut un scor mult mai mic și nu ar fi depășit pragul electoral.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. "Le mulţumesc tuturor celor care astăzi au acordat votul lor Partidului Mişcarea Populară. Rezultatul obţinut astăzi de PMP este o victorie enormă pentru un partid înfiinţat în urmă cu aproape 3 luni, fără structuri, care este format în proporţie de 80% din oameni noi, care nu au mai făcut politică, şi care s-a luptat continuu cu PSD, devenind astfel principala forţă a Opoziţiei din#România. Prin comparaţie cu toate celelalte partide care s-au prezentat pentru prima dată la un test electoral, doar PMP a reuşit să treacă pragul de 5% şi să-şi dovedească potenţialul uriaş pe care îl are în perspectiva alegerilor din 2016. Privind în urmă, nu pot să nu mă gândesc la faptul că am luat decizia corectă atunci când am decis să nu candidez ca independent. S-a dovedit acum că o eventuală intrare a mea în competiţia electorală ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%", a scris Elena Băsescu, pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ