Funeriu o contrazice pe Udrea: Orice scor sub 10% este unul prost pentru PMP

| 25 mai, 2014

Daniel Funeriu, candidat din partea PMP pentru europarlamentare, dar şi pentru un post de deputat în colegiul 3 Timişoara, a declarat după rezultatele exit-poll-urilor, că orice scor sub 10% este unul 'prost' pentru PMP.

"Noi am mizat pe 10%, orice scor sub 10% este sub obiectiv şi orice scor sub obiectiv este un scor prost", a afirmat Funeriu.

El a acuzat PNL că a fost într-un 'somn al raţiunii' când a participat la formarea USL şi a subliniat că forţele de dreapta trebuie să se unească 'urgent'. 'Forţele de dreapta, pentru a avea vreo şansă să scoată România de sub bocancul PSD, trebuie să se unească urgent pe baza unor programe şi nu în jurul unor programe', a afirmat Daniel Funeriu.

Pe de altă parte, preşedintele liberalilor timişeni, primarul Nicolae Robu, a afirmat că rezultatele exit-poll-urilor indică faptul că Dreapta a câştigat în România.

"România a fost pe trendul european. Dreapta a câştigat. Dacă adunăm procentele obţinute de partidele de dreapta plus pe cele obţinute de Mircea Diaconu şi de UDMR, care se revendică a fi un partid de dreapta, constatăm că sunt multe procente în plus faţă de cele obţinute de PSD şi cred că trebuie să scoatem în evidenţă acest lucru", a declarat duminică seara Nicolae Robu.

Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a declarat, după rezultatele exit-poll, că e 'evident' că Alianţa PSD-PC-UNPR a câştigat aceste alegeri, adăugând necesitatea ca liderii formaţiunilor de Dreapta să înceapă 'de mâine' discuţiile pentru o unire a forţelor în vederea prezidenţialelor din toamnă.

Udrea: PMP aşteaptă numărătoarea finală pentru a vedea dacă a obţinut un scor cu două cifre

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ