Adrian Papahagi, atac DUR la Elena Udrea: Nu poate duce PMP niciunde. Poate doar să-l plafoneze la un scor mic

| 28 mai, 2014

Adrian Papahagi a acuzat-o pe Elena Udrea că nu este capabilă să contribuie major la ascensiunea Partidului Mişcarea Populară, deşi a acţiunile ei au făcut ca PMP să pară un proiect personal.

Adrian Papahagi a contestat capacitatea Elenei Udrea de a conduce partidul. "Elena Udrea nu poate duce partidul acesta niciunde, poate să-l plafoneze la un scor foarte mic. Doamna Udrea nu are capacitatea să conducă nici un partid, după cum nu are capacitatea de a conduce un guvern, cu atât mai puţin ţara", a declarat Papahagi la România TV.

Un alt reproş adus lui Udrea este faptul că exploatarea notorietăţii sale nu a dat rezultatele scontate. "Elena Udrea a adus notorietate dar, din păcate, această notorietate nu este integral pozitivă şi şi-a lipit mai mult decât se cuvine imaginea ei de imaginea partidului părând că tot demersul nostru s-a transformat într-un proiect personal. E departe însă de a fi singurul responsabil de eşecul PMP", a mai spus Udrea.

Adrian Papahagi a anunţat marţi, pe o reţea socială, că a decis să candideze la preşedinţia PMP, dacă nu o va face unul mai bun ca el. El a mai spus că partidul nu poate opune "găunoşeniei cu înveliş mediatic numite Ponta ceva similar".

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ