Cristian Preda - Băsescu este mai slab decât o televiziune, cât este el de președinte

| 28 mai, 2014

Sper că n-ați ratat ocazia să vedeți prezidiul improvizat de la înălțimea căruia piticii prezidențiali ai PMP își contemplau eșecul electoral. Tabloul ar merita înrămat și trimis la Muzeul Național de Artă.

Mezina președintelui cu regretele înnodate sub bărbie, Elena Udrea recitând mecanic un rest de propagandă, ca o păpușă de tablă, cu cheie, dar mai ales privirea de dihor victorios, discrepantă, a lui Cristi Preda. Să piară lumea, căci eu am învins, părea să se ghicească sub rictusul acestuia. Și de ce n-ar fi victorios? Cristi preda știe că viața este deopotrivă scurtă și absurdă și că, din acest punct de vedere, orice răgaz îți este acordat, trebuie primit, căci e o binecuvântare. S-a dus gogoșeria partidului tunat prezidențial cu oiștea-n gardul eșecului electoral? Adevărat, dar Cristi Preda și-a văzut sacii în căruță și acum se întoarce nepăsător la drama colegilor de partiduleț-fantomă, pe partea aialaltă, să se mai bucure și de a doua parte a siestei celui de-al doilea mandat europarlamentar. Și ca orice om care-și respectă tihna, își hușuie colegii cuprinși de febra răzbunării și a căutării țapului ispășitor. "Nu suntem orbi sa nu vedem ca PDL a facut scor dublu, ca PNL a facut tot scor dublu fata de noi, nu suntem in situatia de a spune - dati-va la o parte ca avem noi solutia",a declarat preacuviosul europarlamentar Preda pentru Ziare.com.

Cu alte cuvinte, dragi colegi populari și mult mai naivi ai menționatului sensei europarlamentar, încercați să vă dați la oase dar mai cu grijă, să nu-l mai deranjați pe Cristi Preda din toropeala care-i cuprinde de regulă doar pe aceia care au ca plapumă conștiința împăcată și satisfacția lucrului bine făcut, pe post de pernă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ