Conducerea PDL se reuneşte miercuri. Democrat liberalii şi PNL încep negocierile pentru unificarea dreptei

| 28 mai, 2014

Biroul Permanent Naţional al PDL se va reuni miercuri, în continuare fiind programată o primă întâlnire cu conducerea PNL pentru unificarea dreptei.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat marţi că obiectivul discuţiilor pe termen scurt este acela al unei alianţe politice dacă este posibil.

'Nu am contribuit niciodată la disiparea forţelor de dreapta. De aceea, am ajuns la concluzia că trebuie să avem discuţii cu PNL, PNL şi PDL fiind principalele forţe de dreapta din România', a explicat Blaga.

Preşedintele PDL a precizat că, alături de el, la întâlnirea cu liberalii se vor afla secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi vicepreşedinţii Mircea Hava, Gheorghe Falcă şi George Scripcaru.

'De mai multe luni spun că va fi nevoie pe termen mediu sau lung de un singur partid mare de centru-dreapta care să se opună...', a punctat Blaga, adăugând însă că lucrurile sunt foarte complicate când discuţi de structura a două partide foarte puternice.

Potrivit acestuia, discuţiile vor viza întregul ciclu electoral. 'Nu ne mărginim la alegerile prezidenţiale, avem alegeri generale în 2016 şi partidele trebuie să ajungă la astfel de discuţii serioase, cinstite, între ele', a afirmat Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ