Antonescu: Alegerile europarlamentare au fost un eşec major pentru PSD

| 27 mai, 2014

Preşedintele demisionar al Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat, marţi seara, că alegerile europarlamentare de duminică reprezintă 'un eşec major pentru PSD.

Crin Antonescu a precizat  că liderul social-democrat, premierul Victor Ponta, ar fi aşteptat 'un cataclism' la PNL sau PDL, însă 'aceşti oameni nu s-au predat'.

"Din beţia exit-poll-urilor făcute s-au trezit a doua zi, adică ziua de ieri, care a fost o zi specială. De unde dânşii aşteptau un cataclism la PDL, la PNL, în general, în ziua asta (luni- n.r.), după duşul rece, după marea neplăcere pe care am încercat-o, am şi demisionat de la conducerea partidului, ce să vezi? Nu suntem ţăndări. În prima zi se întâmplă că noi intrăm în PPE, se întâmplă ca domnul Tăriceanu, trimis de domnul Victor Ponta, este dat pe uşă afară şi se întâmplă că începe, cum nu începe de luni de zile, un demers serios de unificare a eforturilor dreptei în România. Asta este peste putinţa domnului Ponta de a răbda şi peste putinţa propagandei lui de a înghiţi", a afirmat Antonescu, la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ