Antonescu: Ponta este infinit mai periculos pentru România decât Băsescu

| 27 mai, 2014

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seara că premierul şi liderul PSD, Victor Ponta, este în prezent ''infinit mai periculos pentru România'' decât preşedintele Traian Băsescu.

"Victor Ponta este premier, are puterea şi are şanse mari să devină şi preşedinte. Şi ar putea să urmeze cinci sau zece ani lucruri pe care le face acum. Traian Băsescu mai are câteva luni şi pleacă. Băsescu nu mai are raza de acţiune semnificativă, pericolul să fie premier nu există. Aşa cum mint cu fantoma USL reînviată şi cu Tăriceanu care e zombi politic care umblă ziua în amiaza mare, aşa e cu spaima Traian Băsescu. Dar mai are câteva luni de mandat. În acest moment, marele pericol, pentru România este pericolul roşu", a afirmat Crin Antonescu, într-o emisiune la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 2014
Vali
in sfarsit
Cam tarziu si-a dat seama Antonescu de faptul ca marele pericol ce planeaza asupra Romaniei este Ponta! Ne-ar da pe mana rusilor, fara sa clipeasca, doar pentru a se mentine la putere. Tocmai de aceea partidele de dreapta trebuie sa se uneasca si votantii vare vor binele tarii sa sustina candidatul dreptei!
28 mai, 2014
m iha
Antonescu: Ponta este infinit mai periculos pentru România decât Băsescu - See more at: http://www.obiectiv.info/antonescu-ponta-este-infinit-mai-periculos-pentru-romania-decat-basescu_43919_comentarii.html#comentariu-13875
tu chiar crezi in prostile pe care le debitezi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ