Blaga: Crin Antonescu a învăţat multe din cele întâmplate pe parcursul ultimilor ani

| 28 mai, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că în opinia sa preşedintele demisionar al PNL Crin Antonescu a învăţat multe din cele întâmplate pe parcursul ultimilor ani.

Eu am văzut şi reacţiile de aseară ale lui Crin Antonescu şi părerea mea este că a învăţat multe din cele întâmplate pe parcursul ultimilor ani', a spus Blaga la începutul şedinţei BPN al PDL.

Blaga a afirmat că 'nu reevaluează niciodată pe nimeni şi nu retrage nimic din ce a spus până acum'.

Preşedintele PDL a fost întrebat despre faptul că reprezentanţii democrat-liberali au declarat în repetate rânduri că nu vor negocia cu un PNL condus de Crin Antonescu.

'Am avut poziţii clare atâta timp cât au fost la putere cei din PNL şi nu renunţăm la aceste poziţii, dar trebuie să privim spre viitor şi această construcţie de dreapta pentru care iniţiem aceste discuţii astăzi va trebui să fie una pentru români nu atât pentru PNL şi PDL, ci şi în folosul românilor. Şi va trebui să depunem toate eforturile pentru a construi o alternativă care să se opună baronizării, pesedizării României', a spus Blaga.

Liderul PDL a arătat că statutul îi dă voie să angajeze partidul în discuţii politice şi va cere un vot în BPN al PDL pentru mandatarea echipei care va discuta cu PNL şi pentru formula cu care încep negocierile.

'Dacă lucrurile vor merge cum sper să meargă, echipa se va lărgi pe parcurs', a afirmat Blaga.

El a mai spus că democrat-liberalii merg la aceste discuţii cu dorinţa de a avea un singur candidat al dreptei la alegerile prezidenţiale.

'Care va fi el, vom vedea criteriile prin care va fi stabilit, un om care să fie apreciat de popor care să fie un apărător al statului de drept, care să fie evident un om care să înţeleagă interesele României', a spus Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ