Ludovic Orban face un pas înapoi. Îl susţine pe Iohannis la şefia PNL

| 28 mai, 2014

Deputatul liberal Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că va sprijini candidatura primarului Sibiului, Klaus Iohannis, la şefia PNL, luând decizia de a se retrage din cursa pentru preşedinţia partidului.

''Am luat decizia de a-mi retrage candidatura. Consider că astăzi dl Klaus Iohannis este cea mai bună soluţie pentru PNL, consider că decizia domniei sale de a-şi asuma răspunderea de a conduce PNL este o decizie bună pentru România, bună pentru PNL. (...) Îi acord întreg sprjinul meu în demersul domniei sale de a transforma PNL în bine, de a construi un PNL care să aibă forţa să câştige alegerile prezidenţiale şi, de ce nu, să constituie coloana vertebrală a dreptei româneşti'', a declarat Orban, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că şi-a dedicat ultimii 25 de ani PNL, punând, de fiecare dată când a fost nevoie, în plan secund interesul personal.

'Întotdeauna a primat în deciziile mele interesul PNL. Ştiu că în urmă cu o oră mi-am reafirmat intenţia de a candida la preşedinţia PNL. Nu ştiam că domnul Klaus Iohannis intenţionează să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL. Deşi m-am pregătit în toată această perioadă pentru a putea conduce partidul, deşi ştiu că astăzi am atât în interiorul partidului, cât şi în afara lui foarte mulţi susţinători vă anunţ că am luat decizia, aşa cum am făcut întotdeauna, punând în plan secund interesul personal şi punând în prim plan interesul PNL, de a-mi retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL', a spus Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ