Blaga: Împreună cu liberalii vom stabili un SINGUR candidat la prezidenţiale. Sper să fie Cătălin Predoiu

| 28 mai, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că, împreună cu liberalii, se vor stabili criteriile pentru a avea un singur candidat la Preşedinţie, adăugând că s-ar bucura ca acesta să fie Cătălin Predoiu.

'PDL are în acest moment un candidat şi unul foarte puternic - Cătălin Predoiu. Împreună cu liberalii vom stabili criteriile după care până la urmă vom avea un singur candidat şi m-aş bucura ca el să fie reprezentantul PDL. Dar vom stabili criterii clare, obiective, cum am mai făcut-o şi în 2002 - 2003, criterii foarte clare şi obiective, după care în cele din urmă această construcţie politică să aibă un singur candidat la prezidenţiale', a spus Blaga, la finalul şedinţei BPN al PDL.

Întrebat dacă şi PNL ar trebui să îşi desemneze candidatul pentru prezidenţiale printr-o competiţie internă, aşa cum a făcut PDL, el a arătat că nu poate impune unui alt partid criteriile valabile în formaţiunea sa.

'Fiecare partid are propriile reguli stabilite de forurile de conducere ale respectivului partid. Noi am stabilit candidatul prin alegeri interne', a afirmat Blaga.

Referitor la posibilitatea ca PDL - PNL să aibă candidat la prezidenţiale o persoană al cărei nume să nu fi fost vehiculat până acum, el a răspuns: 'Nu mă puneţi să răspund la întrebări la care nu am răspuns. Nu poţi avea idei preconcepute când participi la astfel de discuţii. Trebuie să fii cinstit cu tine şi cu cel cu care negociezi', a adăugat Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ