Antonescu atacă: Tăriceanu e un cadavru ambulant, e stafia USL

| 28 mai, 2014

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca fostul premier si lider al partidului Calin Popescu Tariceanu este "un cadavru ambulant", iar liberalilor a ajuns sa le fie frica la cate umilinte se poate supune acesta.

Liderul PNL a afirmat ca, dupa alegeri, PSD a incercat prin Calin Popescu Tariceanu sa "sparga" PNL. Antonescu a mai spus ca seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus, care este "istorie vie, ambulanta, a PNL" si un "monument de moderatie", l-a rugat pe Tăriceanu să părăsească reuniunea PNL.

"Daca dupa aceea a declarat «Calin imi e prieten, dar nu vreau sa mai aud numele lui»? La ce te poti expune totusi si ce poti sa faci… Am ajuns sa ne fie frica de un singur lucru. Nu ne-a fost frica de Traian Basescu, nu ne este frica de Victor Ponta, nu ne-a fost frica de servicii, de nimeni. Dom’le, ne e frica de ce umilinta poate sa mai provoace maine pentru el, dar cumva si pentru noi, acest om, domnul Tariceanu. Ideea aceasta macabra, USL traieste, operatiunea hoteasca din punct de vedere politic a lui Victor Ponta, a capatat un corp. Cadavrul unei idei s-a transformat in cadavrul unui politician, ambulant, care umbla, este stafia unui USL pentru care Tariceanu cat USL-ul traia nu a facut nimic, ba chiar l-a cartit pe colturi, si pe care il intrupeaza acuma imbalsamat de Ponta. Nu vreau, nu stiu cum sa facem sa ne ferim din calea acestui om care, facandu-se de ras pe el in fiecare zi, implicit ne face si pe noi. E totusi parte din istoria noastra", a afirmat liderul demisionar al PNL.

Antonescu a mai declarat ca premierul Victor Ponta este mai periculos decat Traian Basescu pentru Romania si nu doreste sa ajunga sa planga dupa actualul sef al statului cum a plans, in unele privinte, dupa Adrian Nastase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ