UPDATE Mutare neaşteptată. Iohannis candidează la şefia PNL

| 28 mai, 2014

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, va candida la şefia PNL la congresul ce urmează să fie organizat cel mai probabil la sfârşitul lunii iunie.

Iohannis a anunţat că a solicitat Delegaţiei Permanente a PNL, care s-a reunit miercuri, o derogare de vechime pentru a putea candida.

'Astăzi în deschiderea Delegaţiei Permanente am anunţat că voi candida la preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie. Cred că reacţia colegelor şi colegilor din partid a fost una foarte bună. În concluzie, ne pregătim pentru Congres', a spus Iohannis, la Palatul Parlamentului.

El a afirmat că 'PNL va continua foarte bine'.

'Am fost foarte supărat pe rezultatul al europarlamentare din Sibiu, dar vorbim totuşi de cum continuă PNL. Eu cred că PNL va continua foarte bine. Avem toate şansele să mergem mai departe, mai bine, şi în final cred că vom şi câştiga. Nu discutăm despre o candidatură la preşedinţie astăzi (la preşedinţia României n.r.). Acum discutăm probleme organizatorice despre când vom organiza Congresul, probabil la sfârşitul lunii iunie, unde vom vedea câţi delegaţi vom avea la Congres şi cum organizăm mai bine', a afirmat primarul Sibiului. 

Iohannis este de părere că dreapta trebuie să discute şi să caute o formulă pentru a promova un candidat puternic care va câştiga alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ