Antonescu şi MRU, negocieri pentru formarea unei alianţe. MRU: Suntem într-o fază incipientă

| 27 mai, 2014

Presedintele demisionat al PNL Crin Antonescu se afla în discutii cu Mihai Razvan Ungureanu, presedintele FC si fost membru PNL, despre o posibila alianta, potrivit stiripesurse.ro.

Preşedintele Forţei Civice (FC), Mihai Razvan Ungureanu susţine că România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta ‘puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia’, adăugând că programul pe care dreapta îl va prezenta alegătorilor are o importanţă mai mare decât persoana care va candida în toamnă la prezidenţiale.

‘Vremea orgoliilor a trecut şi a devenit irelevant cine şi în jurul cui se va uni dreapta. România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia. Mai important decât persoana celui care va candida în toamnă este programul pe care dreapta îl va prezenta poporului român. Suntem datori să punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru eşecul de la prezidenţiale şi pentru capitularea dreptei în următorii zece ani’, afirmă Ungureanu.

În cadrul unui comunicat de presă, Mihai Răzvan Ungureanu susţine că România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta 'puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia', adăugând că programul pe care dreapta îl va prezenta alegătorilor are o importanţă mai mare decât persoana care va candida în toamnă la prezidenţiale.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat că există discuţii la nivelul partidelor de dreapta, dar aceste discuţii sunt încă într-o fază incipientă.

„Există discuţii la nivelul partidelor de dreapta, suntem într-o fază incipientă. Apelul meu la colegii de dreapta este să renunţe la atacuri. Nu suntem încă în faza de a spune nume. Ceea ce vrem e să venim cu un proiect pentru ţară. Nu discutăm despre nume. Şi nu vorbim despre fuziuni. Suntem partide care au învăţat din alegerile de dreapta. Trebuie să facem ceva după dezastrul negocierilor, pentru a nu lăsa ţara pe mâna PSD-ului”, a declarat şeful Forţei Civice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
nOU5FmAWYW
WzV36raM7UjB
sorry to dissapoint you but I'm actaully english and don't say or spell things the same as you obese american dumb fucking twats do so if you don't mind jog on I did'nt actaully specify that I liked the song I'm simply defending a innocent teenage girl because I think its disgusting that shes getting as much hate as she is. now fuck off.
23 aug, 2014
Vs9dY8syq
QTTIQb8Nm8
You've hit the ball out the park! Inieldcber! http://qubwtiz.com [url=http://svvbomkaxfq.com]svvbomkaxfq[/url] [link=http://ymfsdanj.com]ymfsdanj[/link]
21 aug, 2014
YnO56bcqh
Lmb6y3s0c5SP
Keep on writing and chgnuigg away! http://ztvbout.com [url=http://tigcdp.com]tigcdp[/url] [link=http://kinvysafh.com]kinvysafh[/link]
20 aug, 2014
OZcavmc8PoA
jRg2pwIVUG
If my problem was a Death Star, this article is a photon topdreo.
19 aug, 2014
TiS6PEpQ7LW3
hsmVmbYZl
I could read a book about this without finding such real-world aphrsacpeo!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ