Constantin: Orice alianţă care îl are pe Băsescu în componenţă nu va câştiga mai mult de 6%

| 27 mai, 2014

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat marţi că încercarea de reunificare a dreptei nu va fi o problemă pentru majoritatea guvernamentală, pentru că orice alianţă care îl are în componenţa sa pe Traian Băsescu nu va câştiga mai mult de 6% la alegeri.

"Din punct de vedere politic, cred că alianţa noastră va avea de câştigat (n.r. - dacă dreapta se unifică). Orice alianţă care se formează, alianţă care îl are pe Traian Băsescu în componenţa sa, nu va câştiga mai mult de 6%, ăsta e scorul pe care l-a obţinut Traian Băsescu la alegerile europarlamentare cu partidul său. Ca atare, nu cred că va fi o problemă pentru noi", a spus Constantin într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

El l-a criticat şi pe preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu.

"Dacă până mai ieri era împotriva lui Traian Băsescu, împotriva PDL, şi pe bună dreptate, astăzi îl văd pe Crin Antonescu cu o dorinţă extraordinară de a se alia cu aceştia şi de a continua probabil o guvernare dezastruoasă pe care au avut-o cei de la PDL sub protecţia lui Traian Băsescu. Este o situaţie absolut jenată pentru domnia sa, dar eu nu cred că se va ajunge la o astfel de situaţie, pentru că îi cunosc foarte bine pe liberali. Liberalii care formează conducerea, în afară de Crin Antonescu, nu-şi doresc să se alieze cu cel pe care l-au atacat atâta timp din cauza politicilor pe care le-a practicat, Traian Băsescu, şi cred că vor reacţiona', a menţionat Constantin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ