Băsescu vorbește despre scorul PMP

| 27 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat marţi că rezultatul obţinut de Partidul Mişcarea Populară (PMP) la alegerile europarlamentare nu a fost unul 'entuziasmant', dar bun pentru un partid înregistrat în luna ianuarie.

'N-a fost un scor entuziasmant, dar a fost un scor bun pentru un partid care s-a înregistrat pe 29 ianuarie 2014', a declarat Băsescu pe Aeroportul 'Henri Coandă', la plecarea către Bruxelles.

Pe de altă parte, solicitat să-şi spună punctul de vedere despre trecerea PNL la Partidul Popular European (PPE), şeful statului a evitat să comenteze acest subiect.

'Este o problemă a PNL, n-aş vrea s-o comentez', a spus Traian Băsescu, precizând însă că împreună cu cele şase mandate ale PNL, PPE ar avea 220 de locuri în Parlamentul European iar grupul ALDE ar rămâne cu 58.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ