Tăriceanu: Sforarul principal va fi Traian Băsescu. PNL îi este servit pe tavă

| 26 mai, 2014

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, ca situatia in care se afla in prezent PNL este "absolut aiuritoare" si ca singurul care are de castigat de pe urma acesteia este "sforarul Traian Basescu".

Fostulpremier a afirmat, la Romania TV, ca "PNL trebuie sa ingurgiteze o infrangere foarte severa" in prezent, fiind in stare de tensiune, dupa cum s-a exprimat el.

Liberalul a catalogat deciziile luate luni, printre care trecerea la PPE, ca fiind "incalificabile", spunand despre acestea ca "se adauga altor decizii de tradare luatede Crin Antonescu", enumerand aici hotararea de a parasi USL si guvernarea.

"Sforarul principal va fi Traian Basescu", ede parere Tariceanu.

Acesta a declarat ca membrilor PNL "nu li se spune absolut nimic, care sunt pasii 2 si 3". "Unde duce aceasta miscare nu se spune, solutia asta ii este favorabila lui Traian Basescu, PNL ii este servit pe tava", a mai declarat acesta.

Calin Popescu Tariceanu este de parere ca "Antonescu inca se viseaza candidat la prezidentiale, desi nu mai are niciun fel de sansa de a candida cu sanse reale; are cota de incredere mai slaba decat cea a partidului". Acesta pune purtarea lui Crin Antonescu de luni pe seama fricii de a avea un concurent in partid pentru desemnarea la prezidentiale.


Intrebat fiind daca mai este membru PNL, Calin Popescu Tariceanu a raspuns afirmativ.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ