Ponta: Pentru mine, Băsescu se identifică cu cuvântul ură

| 26 mai, 2014

Incidentul petrecut în portul Constanţa când un bărbat a luat apă în gură şi l-a stropit pe preşedintele Traian Băsescu este o consecinţă a sentimentului de ură pe care şeful statului l-a semănat în societatea românească, a afirmat premierul Victor Ponta luni seară, la România TV.

'Gestul este extrem de reprobabil şi trebuie sancţionat. Dar i-am spus domnului Băsescu de mai multe ori, şi în privat şi public, cine seamănă vânt va culege furtună. A semănat atât de multă ură în societatea românească, extrem de multă ură. Pentru mine, Traian Băsescu se identifică cu cuvântul ură, (...) încât să nu se mire că i se întâmplă asemenea lucruri', a declarat Ponta.

El a adăugat că preşedintele ar trebui să se gândească şi la faptul că anumite sentimente negative pe care le-a provocat vor rămâne şi după ce îşi va încheia mandatul.

'Domnul Băsescu cred că ar trebui, dacă mai are încă o parte de luciditate, să înţeleagă că noiembrie sau decembrie, când nu mai are imunitate, e mâine. Iar cel care a semănat vânt întotdeauna culege furtună şi nu mai poate da vina pe altcineva. (...) Sigur că îmi doresc să asigurăm o tranziţie democratică şi paşnică şi la asta lucrez în fiecare zi, la această tranziţie', a spus Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ