PNL în PPE - scuipatul lui Crin în obrazul celor 7,4 milioane de români care au cerut demiterea lui Băsescu

| 27 mai, 2014

Crin Antonescu este atât de preocupat să nu cumva să nu rămână cu polițe de răzbunare neplătite la ieșirea sa fără glorie din politică, încât nici nu realizează că în locul adversarilor săi îi scuipă de fapt pe cei 7,4 milioane de români care au vrut demiterea lui Băsescu, în 2012.

Două flegme memorabile au aterizat zilele acestea, de o parte și de alta a baricadei politice. Una reală, consistentă și atât de spectaculoasă încât aproape că le-a facilitat propagandiștilor lui Băsescu sarcina, permițându-le să scrie că revoltatul domn Zglobiu a luat apă-n gură pentru a-l stropi pe președinte. Nimeni nu s-a întrebat măcar cât timp o fi strâns bietul om atât frustrare în el... Secrețiile sale bucale, oricât de reprobabile – nu discutăm aici caracterul juridic al faptei – din punct de vedere simbolic îl doboară pe Traian Băsescu de pe piedestalul pe care singur s-a cocoțat și de la înălțimea căruia procopsea deja țara cu ”urmași”, de parcă am fi avut de-a face cu un al doilea împărat roman, nu doar un căpitan de vas cu trecut politic neprecizat.

Căzut de la înălțimea necuvenită, Traian Băsescu se aliniază firesc în galeria oamenilor politici, știți și voi, oameni adeseori mici, dar cu păcate mari. Simbolic, deci nu juridic, scuipatul încasat de Băsescu este rectificator și binevenit, ca un reminder la nota de plată prea lungă pe care se înșiră alandala de toate, de la sfidări ale populației, ale constituției, la moșii, case și afaceri pe cât de neclare pe atât de nedemne de un președinte.

A doua secreție bucală, paradoxal este mai gravă, deși această flegmă a fost lansată doar virtual. Nevrozatul ex-lider al PNL, Crin Antonescu este atât de preocupat să nu cumva să nu rămână cu polițe de răzbunare neplătite la ieșirea sa fără glorie din politică, încât nici nu realizează că în locul adversarilor săi îi scuipă de fapt pe cei 7,4 milioane de români care au vrut demiterea lui Băsescu, în 2012. Care demitere, cum toată lumea știe, a fost zădărnicită sfidând o țară întreagă și cu concursul neprecupețit al aceluiași PPE în care Antonescu își îmbrâncește propriul partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 2014
Georgeta
OTRAVA
Va rog sa nu va exprimati in numele a celor 7,4 milioane de romani printre care ma aflu. Eu nu am votat atunci nimic despre PPE si nu am nimic impotriva ca PNL sa mearga in PPE. Ce legatura mai are Basescu cu PPE ? Nu are partid in PPE si el va mai participa la sedinte la Bruxelles de maxim doua ori. Ce treaba are Antonescu cu Basescu ? Propaganda lui Ponta securisto - comunista se raspandeste ca si otrava
27 mai, 2014
maria
Sa-ti fie rusine ,d-le ziarist !
Atit de tinar si porti in suflet atita ura ,d-le ziarist?Cind ai strins-o ori te-ai nascut asa?Ceea ce faci tu nu este presa este frustrare aruncata in public.N-ai argument ,n-ai frica de D-zeu,mama ,tata ,ai?Sint mindri de tine parintii tai?Me mi-ar fi rusine cu tine daca ai fi baiatul meu.Cind Basescu avea 30 de ani era cel mai bun capitan de cursa lunga pe cel mai mare petrolier al Ro.Ponta pe care il slujesti tu ca un pupincurist la 30 de ani ii ducea geanta lui Nastase.Asta este diferenta ,baiatule.Care-i stirea din articolul tau sau esti pe post de bita.?Iti doresc sa culegi ceea ce semeni
28 mai, 2014
Georgeta
Va rog sa nu va exprimati in numele a celor 7,4 milioane de romani printre care ma aflu. Eu nu am votata atunci nimic despre PPE si nu am nimic impotriva ca PNL sa mearga in PPE. Ce legatura mai are Basescu cu PPE ? Nu are partid in PPE si el va mai participa la sedinte la Bruxelles de maxim doua ori. Ce treaba are Antonescu cu Basescu ? Propaganda lui Ponta securisto - comunista se raspandeste ca si otrava.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ