Antonescu: Strategic, a pierdut PSD, cu 36% şi cu operaţiunea PNL Tăriceanu

| 26 mai, 2014

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a spus ca PSD a pierdut strategic alegerile, deoarece a doua zi dupa scrutin a esuat "cu operatiunea PNL Tariceanu".

"Rezultatul alegerilor este nemultumitor, este un esec pentru toate partidele aliniate la start. Cred ca strategic a pierdut major PSD. De la 41-43% sa ajungi la 37%, iar a doua zi sa esuezi cu operatiunea PNL Tariceanu, este esecul cel mai notabil dupa aceste alegeri", a declarat liderul liberal, luni seara, la B1 Tv.

De asemenea, Crin Antonescu a explicat ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu nu reprezinta "un motiv de ingrijorare" pentru PNL.

"Incercarea lui Tariceanu de a lua PNL nu reprezinta niciun motiv de ingrijorare pentru noi. Cascada de situatii absolut jenante ale lui Tariceanu ne doare pe toti.

Nu exista ceva mai jenant la ora actuala decat Tariceanu, decat ceea ce face premierul Ponta, premier si liderul celui mai important partid politic in acest moment. Iar aceasta chestiune risca sa se transforme intr-un ritual caraghios", a mai afirmat presedintele interimar al PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 2014
El Condor
Sunt curios sa vad daca, pana la urma, ipocrizia lui Antonescu este ceva natural, sau ceva impus. Nu-mi vine sa cred ca in mijlocul unei furtuni el schimba barca, tragandu-i si pe copoliticienii lui, stiInd ca barca in care trece este gaurita. Asa ceva poate sa faca doar daca este legat strategic de barcagiu, ceea ce contravine cu platforma partidului. In sfarsit ... , dar politica este prostiuata ( pentru asta au fost creatte bordelurile), iar curvele de la noi din tara nu au inca legi care sa le permita sa functioneze legal. Doar politicienii .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ