Ponta: Cu excepţia PSD şi UDMR, toate partidele sunt de traseişti politici

| 26 mai, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat, luni seara, anuntul PNL de a trece de la grupul ALDE la grupul PPE, in Parlamentul European. Premierul a spus, la Romania Tv, ca "liberalii le-au dat teapa ALDE" si ca liderul liberal Crin Antonescu a fost vineri la Bruxelles si a discutat cu presedintele PPE, Joseph Daul.

"Stiau din timp, au dat din timp raspunsul, tradatorii sunt bineveniti intotdeauna, mai ales intr-o asemenea situatie. Imaginea noastra ca tara e foarte proasta. Cu exceptia PSD, toate partidele sunt de traseisti poltici", a mai afirmat Victor Ponta.

De asemenea, liderulPSD a precizat ca presedintele Traian Basescu si Crin Antonescu"sunt categoric, da, printre cei care sunt impotriva aderarii Romaniei la Schengen".

Intrebat daca Traian Basescu decide si la PNL, premierul a raspuns: "Da, acum da, categoric".

Totodata, intrebat daca Crin Antonescu a devenit "subordonat al lui Traian Basescu", Victor Ponta a replicat: "Da, normal. Ce scrie in motiune e luat copy-paste din ce spune Turcescu la emisiuni, nici macar nu stiu daca au facut corecturi".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 2014
nic
Iar minte pinnochio!!
E asa de curat partidul tau ca tu nu ai nici un traseist pa acolo, si deh, la UDMR cine crezi ca trece!!! Stai sa vezi cand o s-o iei la vale!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ