Ungureanu susține o Dreaptă puternică

| 27 mai, 2014

Preşedintele Forţei Civice (FC), Mihai Răzvan Ungureanu, susţine că România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta 'puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia', adăugând că programul pe care dreapta îl va prezenta alegătorilor are o importanţă mai mare decât persoana care va candida în toamnă la prezidenţiale.

'Vremea orgoliilor a trecut şi a devenit irelevant cine şi în jurul cui se va uni dreapta. România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia. Mai important decât persoana celui care va candida în toamnă este programul pe care dreapta îl va prezenta poporului român. Suntem datori să punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru eşecul de la prezidenţiale şi pentru capitularea dreptei în următorii zece ani', afirmă Ungureanu într-un comunicat remis marţi AGERPRES.

El a mai precizat că a convocat miercuri Biroul Permanent al partidului, şedinţă în cadrul căreia va fi analizat rezultatul obţinut de FC la europarlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ