Zgonea: Moţiunea de cenzură a PNL a fost deja RESPINSĂ ieri de votul românilor

| 26 mai, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, consideră că moţiunea de cenzură iniţiată de către liberali a fost deja respinsă prin votul românilor exprimat în alegerile de duminică.

Totodată, acesta reiterează invitaţia pe care premierul Victor Ponta a lansat-o liberalilor, duminică noapte, în numele Alianţei electorale PSD-UNPR-PC.

'Moţiunea de cenzură a domnului Antonescu a fost deja respinsă ieri de votul românilor. Îi aşteptăm pe colegii liberali înapoi în USL!', a scris Valeriu Zgonea, luni, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Victor Ponta i-a invitat, duminică, la masa discuţiilor pe acei lideri liberali care sunt interesaţi de refacerea proiectului USL.

'Ceea ce mă interesează pe mine este faptul că, de mâine - şi vorbesc în numele Uniunii Social Democrate -, avându-i alături pe ceilalţi doi preşedinţi, dl Constantin, dl Oprea (n.r. - preşedinţii PC şi UNPR), suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL şi doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lăsat proiectul pe care românii l-au votat în 2012. Este o mână întinsă, pe care sunt convins că foarte mulţi o aşteaptă, este întinsă fără niciun fel de dorinţă de a profita de acest moment, ci pur şi simplu pentru că mesajul dat de electorat atât nouă, cât şi liderilor liberali cred că este un semnal foarte clar', a spus preşedintele PSD.

Plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului dezbate şi votează luni moţiunea de cenzură 'Opriţi Guvernul Ponta 3 - Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii'.

Dezbaterile vor începe la ora 16,00. Moţiunea a fost prezentată joi în plenul comun, iar textul acesteia a fost iniţiat de parlamentarii PNL şi semnat de 214 senatori şi deputaţi.

Actualul Executiv condus de Victor Ponta duce România în orizontul 'întunecat şi corupt' din perioada 2001-2004, dar şi în perioada de dinainte de 1989, când partidul unic acaparase întreaga ţară, se arată în textul moţiunii de cenzură.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ