Zgonea: Antonescu a greşit; încrierea în PPE - un anunţ previzibil

| 26 mai, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a susţinut, luni, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, a greşit când a luat decizia de a rupe Uniunea Social Liberală şi a subliniat că mesajele transmise în ultima perioadă au fost faţă de un lider ''care a dezamăgit'

Bucureşti, 26 mai /Agerpres/ - Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a susţinut, luni, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, a greşit când a luat decizia de a rupe Uniunea Social Liberală şi a subliniat că mesajele transmise în ultima perioadă au fost faţă de un lider ''care a dezamăgit''.

El a susţinut că anunţul lui Antonescu referitor la europarlamentarii PNL care ar urma să se înscrie în grupul PPE a fost ''previzibil''.

''Rezultatele erau previzibile. Modelul în care domnia sa (n.r. Crin Antonescu) mută PNL şi o echipă care a câştigat alegerile în 2012 către principalul oponent al nostru (n.r. PPE), către echipa conservatoare care a adus tăieri de pensii şi salarii în România, care a băgat România într-o zonă delicată din punct de vedere al competitivităţii şi al creşterii economice... Era un anunţ previzibil. Preşedintele Antonescu a greşit. (...) Rezultatul nostru arată un model de dezvoltare sustenabilă diferit faţă de al altor state care a generat încredere românilor. De aici plecăm pentru bătălia finală din noiembrie 2014 şi cu această încredere plecăm şi în marea familie social-democrată. (...) Mi-aş dori foarte mult să înţeleagă greşeala pe care au făcut-o (n.r. liderii PNL). Mesajul pe care l-am dat în ultimele zile nu a fost de atac la o persoană, ci un mesaj faţă de un lider care a dezamăgit încrederea electoratului şi a dezamăgit echipa liberală care a avut rezultate extraordinare alături de noi'', a mai spus Zgonea.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, luni, că va propune în şedinţa Biroului Politic ca europarlamentarii PNL să adere la Partidul Popular European (PPE).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ