Ion Iliescu despre Crin Antonescu: Este o lichea şi un om lipsit de substanţă

| 26 mai, 2014

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, l-a numit „lichea” pe Crin Antonescu, spunând despre el că și-a încheiat cariera politică după scorul obţinut la alegerile europarlamentare.

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, l-a numit „lichea” pe Crin Antonescu, spunând despre el că și-a încheiat cariera politică după scorul obţinut la alegerile europarlamentare.

"Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică", a declarat pentru gândul Ion Iliescu, informează RomâniaTV.net.

Preşedintele de onoare al PSD a mai spus și că vicepreșdintele liberal Klaus Iohannis nu are șanse pentru Cotroceni, singurul candidat „consistent” fiind în clipa de față Victor Ponta.

"Victor Ponta are drumul deschis spre candidatura la Cotroceni, ceea ce probabil nici nu îi prea convine. Va fi obligat să meargă în cursa prezidenţială. Este omul cu cele mai multe şanse. S-a dovedit un om perseverent , a câştigat rapid în experienţă şi această confruntare deloc simplă a fost să-l lanseze pentru cursa spre prezidenţială din toamnă. Se anunţă ca singurul candidat consistent din partea PSD, a stângii", a conchis Iliescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 2014
Gregor
Criminalul iliescu
Iar tu, iliescule, esti un criminal nenorocit.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ