Radu Mazăre: Mă voi implica în campania electorală pentru prezidenţiale nu doar în Constanţa, ci în toată ţara

| 28 mai, 2014

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, că spre deosebire de campania pentru europarlamentare către care nu s-a 'aplecat foarte mult', fiind preocupat de întâlnirile privind transferarea acţiunilor Portului Constanţa către municipalitate, în cea pentru prezidenţiale se va implica nu doar în judeţ, ci în întreaga ţară.

'Am să mă implic pentru prezidenţiale nu doar în Constanţa, ci în toată ţara', a menţionat liderul social-democraţilor constănţeni.

Despre implicarea sa în campania electorală din Constanţa pentru europarlamentare, Radu Mazăre a admis că 'putea să fie şi mai bine'.

'Eu am considerat că oamenii vor înţelege implicit. Preocuparea mea mare a fost pe ceea ce îmi doresc şi le-am promis, portul. Aproape în fiecare zi am fost în port cu maşina, inclusiv la Agigea în port, am vizitat mare parte dintre operatorii de acolo, mai am vreo doi. Pot să vă vorbesc despre toate danele care sunt goale, despre toate porturile, ce se exportă, ce se importă în România, le visez acum. (...) Nu m-am aplecat foarte mult asupra alegerilor europarlamentare. Putea să fie şi mai bine, este amestecat', a declarat primarul Constanţei la ieşirea de la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, instituţie unde trebuie să meargă săptămânal fiind sub control judiciar într-un dosar penal.

Chestionat în legătură cu posibilitatea ca împotriva reprezentanţilor organizaţiilor care au obţinut la europarlamentare un scor mai mic decât cel mediu înregistrat la nivel naţional să se ia măsuri, Mazăre a replicat: 'Îmi tremură genunchii'.

Cu privire la situaţia transferului acţiunilor portului către municipalitate, Mazăre a spus că demersurile sunt pe un făgaş normal.

'M-am întâlnit miercuri şi cu ministrul Şova, lucrurile sunt pe făgaşul normal. Aşteaptă din partea Comisiei Europene ... e mult spus clarificare, aşteaptă ca ei să fie informaţi, pentru că Europa a recomandat să existe un control majoritar la stat, stat care, însă, este considerat şi autoritate centrală şi locală. Deci, în principiu, nu sunt probleme, se aşteaptă hârtia asta şi se va emite hotărârea de guvern, nu sunt probleme nici la Ministerul Justiţiei', a spus primarul Constanţei.

Acesta a menţionat că, dintre cele 16 aeroporturi ale României, trei sunt la Ministerul Transporturilor şi 13 sunt la autorităţile locale, acestea fiind transferate de la stat în perioada în care Traian Băsescu era ministru al Transporturilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ